Matulko183 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Chalani nasiel som si mravcov v interieri.. Behaju mi spod palubovky ako sa zbavim tych malych zmrdov? Nestretly ste sa snimi uz niekto? Dakujem za rady lebo mam z nich nervy! Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
robino Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Chalani nasiel som si mravcov v interieri.. Behaju mi spod palubovky ako sa zbavim tych malych zmrdov? Nestretly ste sa snimi uz niekto? Dakujem za rady lebo mam z nich nervy! Dakujem vypalit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 :D mravenci v autě? to je mazec jako parkuješ přes noc v lese na mraveništi nebo jak ? celkem si to nedokážu představit ale asi bych na ně šel vysavačem a tu palubku trochu rozdělal popřípadě uvnitř nastříkal nějakej raid nebo něco takovýho jako prevenci.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Květen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Naatriekal som to biolitom.. Ale zda sa mi ze uz je celkom pokoj.. Asi mi to nabehalo tam cez futbalovy zapas som parkoval na ihrisku v parku.. Je to dost mozne ze mi tam nabehaly lebo su tam mraveniska len zaujimave je ze auto bolo na vydlazdenom parkovisku a tam mravca ani poriadne nieje.. Pomaly ich nicim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel P. Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 zdravím, dneska kámoš otevřel kuft a byli tam! a to stál jen kouskem auta nad trávníkem :-D biolit :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonko Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Meliška na nich ! :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Ve čtvrtek sem se tomuhle tématu celkem zasmál a v pátek jedu do práce a co myslíte?Ty šmejdi si lezli po palubce jakoby nic!! :lool: Asi nějaká invaze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 škodolibost se nevyplácí :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 jo, mravenci.... ale pavouci v autě, toho se dá zbavit ještě hůř jak mravenců 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 co pavouci, ale tchýně...tu biolitem nevystříkáš! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Tak sem dneska měnil žárovky v blatníkách a čistil dutinu za podběhem a co sem nenašel.V písku co tam byl měli ty šmejdi mraveniště,takže problém vyřešen :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.