Romix95 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Zdravím AEEčkači, pár dní mi jde od výfuku dým a motor je hodně živej, jako by byl snad chipnutej :D kouří to ale až po zahřátí, studený vůbec, nebýt vysoké spotřeby tak by mi to snad ani nevadilo, když to tak ožilo :D Nevíte čím by to mohlo být ? :) Edit: Rok výroby 98, nalítáno 198k. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 zeby lambda.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Zkusím nechat změřit lambdu a uvidíme.. pár dní, jak bylo teplo to nehulilo, ale teď jak se ochladilo to zase kouří... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 AEEčka zvyknú dymiť kvôli vadným guferám na ventiloch. Ale to výkon nezvyšuje kedže ide olej do valcov. Nepobadal si že by mizol olej ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Olej nemizí, voda nemizí, kouř je bílej = asi pára, a dělá to jen když je venku chladno a vlhko.. mám ji pár dní tak nevím, jestli je to normální... jinak to že to valí líp když dýmí bude nejspíše tím že papá studený vzduch asi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Tohle je normální pokud nekouří modře (toe olej) a nebo hustý bílý kouř (voda) tohle je opravdu naprosto normální az bude teplo dělat to nebude :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Jenže on je to celkem hustý bílý kouř, když to trošku točím, ale i na volnoběh to celkem kouří :D tak jsem z toho měl z počátku obavy.. ještě mně napadá, nemůže to být třeba tím že teď jezdím hodně krátký trasy ? že by se to třeba nestihlo pořádně ohřát ? v pondělí pojedu delší trasu konečně tak doufám že to bude lepší když se to pořádně prohřeje.. moc se mi ten dým v zrcátku nelíbí :D respektive, jak kdy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 A je ten dým po něčem cítit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červenec 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Uplně jsem zapomněl odepsat :) nakonec to bylo tím, že než jsem auto koupil, bylo na výměně oleje, filtrů atd... a nejaký "odborník" tam nalil moc oleje... ten jsme se známým odpustily a od té doby už nekouří :) moc jsem tomu nevěřil, ale nakonec to bylo tím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 taky dobrý :D snad to katalyzátor rozchodil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Taky doufám, že je v pořádku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Nezapomeň pro jistotu vyčistit škrtící klapku. Hodně oleje ji dost zasírá. Olej vždy jen mezi kozy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.