Česlav Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Zdravím zde všechny odborníky a moc prosím jakožto amatér o radu. Moje milá(55kW)mi za jízdy po přeřazení na neutrál chcípla a nešla nastartovat(i když jsem ji hezky prosil:-)) tak jsem ji zatlačil na parkovišťe a po asi deseti min. nastartovala a hned zase stichla:-( pak už nic. Na palubce mi psalo serviceINSP a service OIL. Což je roční servis, který zrovna v ten den naskočil. Tak jsem jakožto amatér na druhý den koupil palivový filtr, vyměnil ho, hezky ji poprosil a ona na poprvé naskočila!! Od té doby asi týden v poho! Chci se zeptat, jestli se to může opakovat a zda-li to mělo něco společného s tím servisem?? Nebo jsem měl jen štěstí a byl to ten filtr? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 jestli ten filtr před tím nikdo v životě neměnil tak si našel asi závadu s tím rozsvícením inspekce to nemá nic společnýho ta jen upozornuje na výměnu oleje a filtrů klidně to vynuluj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Česlav Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Moc děkuji za kladnou odpověď! Ten filtr údajně podle serv. knížky měnili v servise asi před 50 000km. A když mi to tehdy chcíplo, tak jsem jel v dešti! no a od té doby jsem ještě v dešti nejel, tak uvidím. Budu doufat, že to bylo tím filtrem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 (upraveno) pokud by to zas někdy udělalo v dešti, tak bych se pak zaměřil na vysokonapěťovou část zapalování. Zapalovací trafo, kabely, víčko rozdělovače... Upraveno Květen 12, 2013 uživatelem TomášT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Česlav Odesláno Květen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Zatím od té doby v pohodě!!:-) Ale moc děkuji za radu a pokud mi to zase začne dělat, tak dám na Vaší radu. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Kolik máš najeto? Jestli máš možnost nechat udělat aspoň základní diagnostiku, mohlo by to dost napovědět. Krom filtru to může být taky umírající relé paliv. čerpadla nebo spínač volnoběhu na škrtící klapce. Jestli se někdy vyskytuješ v Praze, klidně ti to napíchnu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Česlav Odesláno Květen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Moc děkuji za ochotu a odbornou odpověď. S tou Prahou to mám z Třince trošku dál a moc tam nejezdím, ale děkuji! Teď zatím pořád v poho bez jediného škytnutí!!! :D ale pokud to zase začne, tak to budu dále řešit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.