Kajman Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Nesvítí mi kontrolka aktivovaného tempomatu ... (vím že na starších O2 to je normální) přesto bych rád, aby svítila, dá se to nějak zprovoznit bez výměny budíků? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Pokud nesvítí tak leda new panel přístrojů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Hm, toho jsem se právě bál... tzn. že ve starších ta kontrolka/LEDka vůbec není? Jinak jen kvůli tomu budíky měnit nebudu Ale díky za info cosby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Mel jsem MR2006 O2 (Elegance, TDI), tempomat z vyroby, kontrolka nesla, a nesla ani dodelat, tj. 100%, resitelne jen vymenou pristrojovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Taky mi nesvítí...sice mi to ze začátku vadilo, ale nechávám to tak...investice do budíků mi přijde neadekvátní k celkovému přínosu kontrolky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest vashik Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Zdravim. Uspesne jsem vymenil packu, nakodoval volantovou jednotku. Ta novou packu vidi a pres VAG jsem otestoval tlacitka. vse funguje. Ale jakmile chci tempomat aktivovat v ridice jednotce login pinem 11463, tak mi jednotka rekne ze PIN neakceptovala. Nesetkal uz se nekdo s tim? Volantova jednotka 1k0953549BC - dle etky umi tempomat a v aute uz byl MFA (palubni PC) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 v RJ motoru jsou dvě nabídky loginu: 1. login a 2. bezpečnostní přístup zkus to druhé, než si dělal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest vashik Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 OK, zkusim a dam vedet. Zatim dik :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest vashik Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Ano, mel jsi pravdu :-) Ten druhy pristup byl lepsi. Uz to funguje :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest permonik Odesláno Květen 27, 2010 Sdílet Odesláno Květen 27, 2010 ja mam ten samy problem na MR 2006, ale nefunguje mi to ani na Login ani na Bezp. pristup 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Zrovna tento týždeň som asistoval pri niečom podobnom - MR2005, motor BJB, podvolantovka s podporou tempomatu, ale tempomat nejde. Nepomohlo VCDS ani VAS, tempomat stále nič. Nakoniec vysvitlo, že bol na motore spravený nejaký pofidérny chiptuning :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest permonik Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 me to ale neslo ani pred chipem, ani po (delal ho cosby)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Zrovna tento týždeň som asistoval pri niečom podobnom - MR2005, motor BJB, podvolantovka s podporou tempomatu, ale tempomat nejde. Nepomohlo VCDS ani VAS, tempomat stále nič. Nakoniec vysvitlo, že bol na motore spravený nejaký pofidérny chiptuning U 05 se musi tahnout dratek. mezistena - tempomat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest permonik Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 kazdopadne - pokud by se nasel nekdo, kdo by u me nasel reseni, tak i rad dojedu a zaplatim, poe kdyz uz mam packu a vse OK, tak me to stve. Zasel bych do Skodovky-ale nevim, jestli by 1) meli chut se tim zabyvat, kdyz to nemontovali, 2) jestli by vubec neco vymysleli... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 Doli: Kábel bol samozrejme natiahnutý a všetko je zapojené správne, ale tempomat stále nefunguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dm Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 dobrý den, blbne mi tempomat a nevím kde sáhnout, občas jede občas né a zaměnili se mi funkce + a - (dole zrychluje) . Jedu a nefunguje, zastavím, vypnu motor znovu nastartuju a funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 Diagnostika - a zkusit rozebrat páčku, stává se že vypadne kontakt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 Možná by pomohlo upřesnit mám Octavii II třeba 2005 protože zrovna u některých ročníků byly známé závady a pokud dodělávaný nebo origo...............:.-)))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dm Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 Dovezeno z německa, rok2007 19tdi77kw4x4 tempomat originál. Do minulého týdne to fungovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 Jak jsem psal, diagnostika...a rozebrat páčku jestli je ok. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Doli a páčka sa dá ako rozobrať? aby som náhodou niekde niečo nezlomil... dííík.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Barty7 Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 dobrý den, blbne mi tempomat a nevím kde sáhnout, občas jede občas né a zaměnili se mi funkce + a - (dole zrychluje) . Jedu a nefunguje, zastavím, vypnu motor znovu nastartuju a funguje Zdravím všechny na foru. Chci se zeptat jak jsi dopadl,popřípadě,jestli má někdo jiný tuto zkušenost. Mám ten samý problém,kromě toho,že se neotočily ty funkce.Diagnostika mlčí a na mechanickej problém mi to nepřipadá,když po vypnutí motoru a znovunastartování tempomat maká.Mám OII -07. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 Měl jsem stejný problém, vyměnil jsem páčku a byl klid. U staré páčky jsem nepružil kontakty - do podvolantovky, dal ji do druhého auta kde Tempomat nebyl a funguje už 3/4 roku bez jediného zaváhání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Barty7 Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 Tak zkusim napružit,pročistit ty kontakty a uvidim.Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Zdravim vas chalani, neviem preco ale niekedy mi blbol asi tyzden tempomat ze nesiel zapnut.. Potom na druhy de mi uz zase siel a teraz nejde vobec zapnut. Neviete co moze byt zle? Co treba skontrolovat a vymenit? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 začal bych vyčištěním péčky, jde rozloupnout i namontovaná, vyndáš z ní tišťák, ten rozebereš, vyčistíš a uvidíš. Zlobí na něm ten vrchní přepínač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Pfuuha nevies o nieako navode ako to rozobrat? Najlepsie aj s foto :) lebo nechcem sa len tak do toho sam pustat bez navodu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Na to nepotřebuješ návod, zezadu rozlouskneš páčku, jde to jednoduše třeba nehtem, odpojíš z konektoru tišťák, na něm odšroubuješ dva šroubky a je to. Stačí vyčistit a vrátit zpět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 proc nekteri mají konektor a nekteri to mají pajene uz na tvrdo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 asi to bude záležať od MR,myslím,že páčky s novším grafickým vyznačením už nemajú konektor,ale pevný spoj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.