Stickler Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Ahoj kluci, v blízké době na mém budoucím voze plánuji vyměnit obyčejné sedačky verze Prima za sedačky OII elegance (předface). Je při této výměně nutné odpojit baterii, aby mi při odpojení a opětovném zapojení nevystřelily bagy, nebo ne? Odpojení baterie = další nastavování, smazání informací palubního počítače, apod. Rád bych se tedy obešel bez toho, v rámci bezpečnosti ale nehledám spekulace, nýbrž zkušenost někoho, kdo jistě ví, že by se například při zapojené baterce nic nestalo, nebo naopak. Selhání by neznamenalo jen poničení sedaček, ale také polámané ruce a dočasnou hluchotu.. Předem všem díky za rady a zkušenosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Odpojit baterku istota je istota :-) Zalezi aj aky rocnik mas ake sedacky tam pojdu.je tam rozdiel v konektoroch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Fakt? :o Tak to jsi mě dost překvapil, to jsem netušil. Bude to ročník 9/2012, verze Prima. Sedačky, které jsem koupil, jsou z předface elegance, dle štítku asi někdy ze začátku výroby (asi kolem r. 2005). Je rozdíl znát barvou? (ten konektor na těch sedačkách elegance je oranžový). Popř. je možno konektory nějak jednoduše vyměnit, nebo ne? Nebylo by k dispozici foto? Nerad bych vyndal sedadla a zjistil, že to nepasuje. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Nikdo už neví? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Ten konektor je jinak tvarovaný, barva stejná/žlutá. Při odpojení baterie nic nenastavuješ, kromě času. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 A foto toho nového konektoru (který budu mít 100% na své budoucí OII) náhodou nemáš k dispozici? Abych to řešil, dokud je čas, lze-li tedy ten konektor případně vyměnit, budu-li mít na sedadlech ještě ten starý typ. Předem děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 To nemám, ale kdyžtak se to dá předělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Nemá kdokoli z vás foto? Jinak na případné rozdíly přijdu až při montáži nových sedaček, což by byl problém... Jinak k předělávce: Úprava by byla možná pouze přepájením kontaktů, nebo je kabel v sedadlech (či v podlaze) oboustranně zakončen konektorem? (tj. že jen odpojím starý kabel a zapojím kabel se správnou koncovkou)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 ak mas moznost behni k Rolbarovi on ti da aj konektori a prepajkuje ti to.Sedacky su rok 2005?Budes musiet na nich prepajkovat konektor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 No, asi 2005. Ten nový konektor je až od 2008? Já se chystám k Vášovi do Prostějova, až bude auto, proto to asi nechám až tam. Každopádně vám chlapi moc děkuji za informace, toto jsem vůbec netušil! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Ano nove su od 08.rado sa stalo.ani ja som to netusil.konektory su na oko dost podobne :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Zajeď k Vašovi, to je asi nejlepší nápad. On to přepinuje nebo přepájí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Jj, jistota je jistota, sám to bastlit nebudu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.