Přejít na obsah

Zadný nárazník O1 RS

Jodid

Doporučené příspěvky

Zdravím páni. Chcel by som sa opýtať, či je nejaký väčší rozdiel medzi zadným nárazníkom O1 RS a klasickým nárazníkom. Alebo je rozdiel iba v tom vybraní pre výfuk v RS nárazníku. Mal by som totiž záujem kúpiť tento difúzor zadného nárazníka http://www.agauto.sk/detail/difuzor-zadneho-naraznika-abs-cerny-skoda-octavia-rs-milotec-10608.html

Ide o to že mám obyčajný nárazník a chcel by som dať tento difúzor a mám samozrejme aj koncovku. Neviem však či musím kúpiť aj ten RS zadný nárazník, alebo to bude pasovať aj na ten obyčajný, čo mám a stačí keď tam podľa toho difúzora urobím to vybranie na tú koncovku výfuku. Dúfam, že ma chápete :rolleyes:

Bol by som veľmi vďačný, keby ste mi vedeli poradiť. ;)

Odkaz ke komentáři

Tak keby to tu niekde bolo tak by mi to asi dosť pomohlo. Ale tak myslím, že podľa toho difúzora by to mohlo isť tiež nejako urobiť, keďže je originál na RS nárazník :) Ale však skúsim to tu ešte pozrieť alebo ak by si vedel kde to tu je mohol by si mi to sem hodiť. Ďakujem :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak vďaka hoši. :palec: Je tam tá šablona, takže to by bolo v pohode. Akurát mám ešte trochu problém s tým, ako mám vedieť, kde presne urobiť ten výrez? Či je tam nejaký bod, od ktorého sa odraziť alebo si to treba vopred nejako premerať a podobne? :) Prinajhoršom si dopasujem ten difúzor na stred nárazníka a urobím to potom viac menej podľa neho či? :blink:

Odkaz ke komentáři

No to je ten lahší prípad :D Keby tiež nechcem dávať ten difúzor tak to tiež urobím skôr od oka a je mi jedno, či to bude ujdené trochu do jednej strany alebo do druhej. Lenže tu je ten problém, že keď neurobím ten výrez tam kde má byť a dám ten difúzor, tak ten difúzor nebude v strede ale bude tiež ujdený na niektorú stranu a to by asi nemalo dobrý efekt :blink: aj keď samozrejme milimetre nehrajú úlohu to by bolo ešte v pohode horšie je ak to budú centimetre :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Podíval bych se pod auto na kabeláž snímače oleje . Resp. objednal si svorkovnici s pinama ,  tu co tam je ustřihl a dál nové piny . Jo a kontrola jestli se netře o poloosu . 
    • Zdravím, mám tady takový záhadný problém. Z ničeho nic náhodně začne blikat displej climatronicu, po chvíli se k tomu přidá kontrolka airbagu, která se rozsvítí a "pulzuje" ve stejném rytmu jako climatronic a občas k tomu na maxidotu vyskočí "snímač oleje do dílny". A teď se k tomu přidá i to, že pokud je to auto v téhle " chybě" tak nejde nastartovat, prostě jen točí a nechytne, musím třeba 2x 3x vypnout zapalování a zase zapnout aby chytlo. Tato chyba se objevuje absolutně náhodně a neobjevil jsem žádný spouštěč toho. Jinak auto jezdí absolutně bez problémů a vše funguje. Na odkazu video jak bliká climatronic.Díky za každou radu.https://drive.google.com/file/d/1LCbdYU5Kk29SsHvF5B61BJq0NzYHi9sQ/view?usp=drivesdk
    • Ahoj Jen to trochu oživím,  nechal jsem dodělávat tažné v autorizáku kde se mě technik ptal co s tím budu tahat a když jsem řekl že jen příležitostně klasickou vlečku na bordel a tak, tak mi řekl že chlazení a altík řešit nemusím, pokud bych chtěl tahat karavan tak potom už ano. nechal jsem montovat oddělávací tažné za cenu 15k s daní a bylo do na OIII combi Fl 2018
  • Vytvořit...