Guest halcyon Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Startuje startuje ale nenaskoči. Když při natočení zablikne tedka v teplem počasí žhavení tak nastartuje. Při dalších 10 pokusech žhaveni neproblikne a startuje a nenaskočí. Při 1 pokusu z 10-ti se žhaveni rožne a naskočí. nevíte co to je ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 pravděpodobně relé 109 skus proletovat nebo rovnou nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest halcyon Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 WOW, děkuji moc Pavel za rychlou odpověď. Takže to nemá nic společného z žhavícími svičkami atd ? http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=83781&sid=be71177a28a3c5903fb1188dcbf45f45 WOW, fakt čumím, vřele díky za uvedení na pravou stopu vadě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Dnes jsem řešil dilema s nastartováním.Se zkušeností z minula vím,že stačilo potlačit na ventil na pal.filtru a auto naskočilo inu dnes to nepomohlo,dolil jsem naftu do filtru a ani to nepohlo. Po sléze jsem si všimnul,že žhavení neproblikne.Při dnešních teplotách kdy auto stálo na slunci mě to ani nenapadlo.Po kontaktování pár známých mi bylo doporučeno poklepat na relé 109 a sledovat jestli problikne žhavení(probliklo),ale nestartuje.Vzhledem k okolnostem jsem měl Auto kelly 200 m tak jsem zajel pro nové za 209 kč. Po výměně auto naskočí na drc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.