Přejít na obsah

Hlasování: Lakování zrcátek


Stickler

Zrcátka  

33 hlasů

  1. 1. Jakou barvou nalakovat zrcátka?

    • Do barvy vozu - bílá
    • Leskle černá

  • Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

 

čekám na nové auto, konkrétně se bude jednat o Škodu Octavii II facelift v bílé barvě (služební).

Poněvadž se bude jednat o verzi Prima, auto bude mít plastová zrcátka a kliky = při nejbližší příležitosti půjdou do laku.

Otázkou tak je předmět hlasování - jakou barvu byste zvolili vy? Barvu vozu (tj. bílá), nebo leskle černou?

 

Upozorňuji, že auto, ačkoli plánuji hodně úprav, bude po vizuální stránce vesměs zcela obyčejné = bílá Octavia na 15" kolech (doufám Pyxis), jako z fotky níže. Po vizuální stránce pouze plánuji nové znaky, možná zadní difuzor a zatmavení zadních oken na 35% propustnosti.. Sloupky asi zůstanou bílé.

 

Předem všem díky za hlasy! :palec:

post-28923-0-19975800-1369070276_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Také si říkám.. :palec:

Ono to má aspektů více:

 

Plusy:

- Ne, že by to někomu vadilo, nicméně jistota je jistota a leskle černá zrcátka = většina lidí z firmy si vůbec lakovaných klik nevšimne, nevšimnou si ani toho, že jsou zrcátka lesklá a před tím byla matná.

- Může to působit originálně, zvažuji též leskle černou plastovou výplň masky a další detaily (třeba podklad pro ty nové Škodovácké znaky v lesku, možná difuzor v lesku, možná originál VW žraloka na střechu v černém lesku + mohla by to lehce doplňovat zatmavená zadní okna)

 

Mínusy:

- Na první pohled i tato varianta může působit stále jako "Social Edition"

- Ať už udělám jakékoli další doplňky, černá zrcátka většinou působí sportovně a OII na 15" kolech zrovna moc sportovní není

 

... čili jsem dokonale nerozhodný, ale všem moc děkuji za hlasy a budu rád za další! :pivo:

Odkaz ke komentáři

No, to už mám sice vyzkoušené (o auto jsem v předchozím zaměstnání přišel de facto ze dne na den - a to jsem jej měl hodně upravené), nicméně tam se to dalo čekat a navíc navzdory tomu, že to bylo ze dne na den, ztráta byla minimální - firmě jsem na autě nechal úpravy v hodnotě asi 4 tisíce, vše jsem stihl včas sundat. Poněvadž je to mé jediné auto (nemá smysl kupovat vlastní, když jej mám k dispozici pro své užití), se sociální edicí jezdit nedokážu. Beru to tak, že je to koníček. ;)

 

Jinak níže ještě publikuji rozdíl - rychlá fotomontáž zrcátek a masky v leskle černé vs. originál v bílé :pivo:

post-28923-0-74466500-1369158204_thumb.jpg

post-28923-0-13786000-1369158208_thumb.jpg

post-28923-0-85055000-1369158215_thumb.jpg

post-28923-0-93160100-1369158219_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pořád je ještě čas, navíc jeden člen ze SH na své bílé OII toto plánuje, takže budu mít posouzení na reálném voze, no asi to tedy vypadá na bílou :rolleyes:

Kdo ještě nehlasoval, budu za hlasy jen rád, ale když to tak vezmu, já jsem byl na začátku spíše pro bílou. Totéž si dle ankety myslí 11 členů a pouze 3 členové hlasovali pro černá a princes je tak nějak 50/50 že obě varianty jsou pěkné. Takže hlasujte, hlasujte a až bude čas, uvidíme, co vyhraje - vypadá to ale na obyč bílou :pivo:

Odkaz ke komentáři

Také myslím, že by se leskle černá zrcátka hodila spíše k leskle černé střeše, či aspoň sloupkům..

marekczek: ne, díky :D

Tedy pokud nemáš na prodej i lakované kliky a komplet boční lišty, které mít auto asi taky nebude :) Lakování budu mít asi zdarma, zase to nechám udělat u známého v lakovně.

Odkaz ke komentáři

šulda: No, na 99% to vidím na tu bílou, ale ještě počkám, jak budou vypadat u toho jednoho člena, který se na takovou změnu na bílé OII chystá :palec:

 

princes: Bohužel to nepůjde. OII již oficiálně není ve výrobě, je to trošku složitější. Poněvadž jsem ve firmě docela krátce, vedení nechce, abych jako první dostal OIII. Takže jednomu kolegovi, který má OII od října (najel asi 15 tisíc, čili de facto nové auto) objednali OIII combi a já tak čekám na výrobu jeho nového auta, abych dostal tu jeho OII. ;)

 

Skrabi: právě, mi se také dost líbí, když je vše bílé. Jen mě ta černá tak napadla, zda by nebyla ještě zajímavější. Kola si budu kupovat sám (asi ty Pyxisy) a teoreticky bych mohl mít jak bílá, tak třeba černá, ale pochybuji, že by jakákoli jiná, než originální stříbrná kola vypadala v rozměru 15" dobře :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...