Guest Maxik74 Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Hezky den Měl bych prosím dotaz zda se s touto závadou už někdo setkal? Auto nešlo nastartovat, blikala kontrolka žhavení a na VAGu to hlásilo vadná řídicí jednotka, navíc při spojení (spojila se asi na 10 pokus) vyhazovala ruzné chyby . Jednotku jsem vybral a po rozebráni zjistil že je s půlky plná vody, nechal jsem ji vysušit a znovu dal zpět, teď ale na palubce blikají kontrolka žhavení a diagnostiky a cvaká ve vstřikovacím čerpadle, nastartovat to nejde,nemá ani snahu to chytnout a navíc už se mi nespoji VAG s ŘJ. Je to vadná jednotka? nebo jen nějak zablokovaná. Díky za rady ev. pomoc kde bych tady na ostravsku sehnal nějakého šikulu co by to dokázal opravit za solidní peníz. Předem moc děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Zkus si ji půjčit od někoho na zkoušku a pokud to bude ok tak zkus vrakoviště nebo sehnat použitou na netu.Pokud tam byla voda tak bude podle mého vyskratovaná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Maxik74 Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Takže dnes jsem dostal na půjčení jinou ECU (nějak odblokovanou) a auto nastartovalo na první šup. Takže jdu shánět novou ECU ale mám pár dotazu: Když koupím jinou ECU určitě budu potřebovat PIN, mam VAG1 od Robeko, mám nějakou šanci tento pin vyčíst? četl jsem že by to mělo jít s VAG Comanderem do 1,4 nejlépe 1,2 Na palubce Immo nebliká budu muset přizpůsobit klíče? nebo bude stačit když tam jen dam ECU a přizpůsobím s palubkou? Díky moc za rady ev. pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.