sade Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 dlouho jsem premyslel o zalozeni dalsiho topiku,zda vubec mam nebo ne. ale nakonec chlouba premohla me vahani. takze neco o nove porizenem aute. jedna se o Skodu Octavii 19TDI 81KW. typ ASV rv 2002 barva stribrna metal vybavu to take nejakou ma:kliatizace,xenony,kuzi alkantaru a dalsi veci co miva Octavie. porizovaci cena byla celkem slusna a nemusel jsem pro ni jet buh vi jak daleko. planovane upravy a sny jsou nasledujici. RS veci jako je RS naraznik,dekor kolem radicky,radicku volant,pedaly,stropnice,kola atd... uvidime co cas prinese a co se podari sehnat foto po koupi vozu Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Octavia nebo Actros? Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Květen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Octavia nebo Actros? jo jak jsem psal foto po koupi vozu,napis sel jako prvni dolu predchozi majitel byl kamijonak behem tydne se zmenilo toto maxidot budiky s rucickama ze Skody superb. dekor RS i radicka ktera neni na fotce,vymena gumovych kobercu za latkove Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Pěkný kombíček, Ať dobře slouží ! Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Hezké pane. Dívám se, že jsi milovníkem vozů Octavia I, protože je střídáš jako ponožky ;) P.S. jen si prosím oprav v názvu témata slovo "příběh" a v prvním příspěvku slovo "Bůh". Nejsem věřící, ale tohle mě udeřilo do tváře ;) Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Vypadá moc hezky, skoro dvojče té mojí :) Ať slouží Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Květen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 no ani ne prvni mi odcizili,druha to byl stav nouze nebylo nic lepsiho za par penez,a treti uz je dobrej rok a da se rict muj splnenej sen"stribrna a combi" a dik chybicka se vloudila ps aktualni foto Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Měl jsi v autě originál navigaci? Pokud teda vím tak ten typ střešní antény se k ní standardně dával, nebo se pletu? Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Květen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Měl jsi v autě originál navigaci? Pokud teda vím tak ten typ střešní antény se k ní standardně dával, nebo se pletu? ahoj bejvalej majitel u inzeratu psal priprava na navigaci.tak ted mam jednu rozjednanou a uvidime co vsechno k tomu bude potreba antenu tu tam mam :D kdyz by nekdo neco o tom vedel dejte info do SZ.hledam vsude mozne na netu dnes po koupani Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 krásná Sade, konečně sis našel tu pravou jo ? :) Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Květen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 krásná Sade, konečně sis našel tu pravou jo ? :) ano snad je to prava.hlavne mi dava novej smysl :D a bude se lestit.pokud bude prat pocasi Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Podle antény to navigaci určitě mělo, žádná příprava se nedělala. Spíš ji tam ten prodejce měl a prodal ji nebo mu ji ukradli. Ale teď už je to stejně jedno. Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Pěkné, tak nakonec jsi koupil jinou jo :)) tak ať slouží! Musím se dojet zase podívat! A sežeň mi za pár nějaké lepší slupky na prdel s výhřevem!!! Můj úzkej zadek moc plandá v mojí ochce :D PS: Dík za tu trubku, auto už dýchá od spodu Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Květen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Pěkné, tak nakonec jsi koupil jinou jo :)) tak ať slouží! Musím se dojet zase podívat! A sežeň mi za pár nějaké lepší slupky na prdel s výhřevem!!! Můj úzkej zadek moc plandá v mojí ochce :D PS: Dík za tu trubku, auto už dýchá od spodu ahoj chlape.jo koupil. prodal svoji bejvalku a uz sem zasedl na internet a celej vikend koukal a rozhlizel se. sesle bych sehnat asi mohl ale na tvuj sedej iterier asi nikdo nic lepsiho nema.a pochybuju ze chces nejake faceliftove ktere ti nebudou ladit. za trubku jsem rad ze uz ti to chodi ;) Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Tak se zase hlasim s novinkama. na aute jsem delal technickou kontrolu a prosel bez jedine chybicky.z cehoz mam obrovskou radost :D. a dalsi novinky jsou nasledujici:podarilo se mi zase priblizit se ke svemu dalsimu prani stropnice RS.teda sesly se mi tri kusy,tudiz kdo by mel zajem staci napsat sz,mohu uspokojit kazdeho,mam na combi tak i na kratkou"vice zde na bazaru".nejaka mala ochutnavka Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 "malej kviz" co pak se to asi chysta? a nejake foto po vymene Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Červen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 tak dnes dopoledne jsem si malinko hral,obrousil jsem si predni listu pac se loupala a pridal jsem i listy na dvere a odvezl lakyrovi.plany na odpoledne byly ale zase zacalo chcat!!! Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Červen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 tak listy jsou nalakovane a na miste. Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 pěkné lakoval sis sám ? Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 no ty boční lišty teda na nic ma to byt pekne leskly a hladky a ne vroubkovany, Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Červen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 no abych pravdu rekl je mi to jedno pac jsou to jen listy ktere jen branej dvere pred poskrabanim :D a jak zname lidi u nakupnich centrer jsou to hovada Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 Ale když je na nich plnič, tak to fakt vypadá mnohem líp celistvěji, ale záleží na Tobě. Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Červen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 dalsi oziveni nejen topiku ale hlavne v interieru.jinac moc casu na auto neni,rekonstruuji bydleni.penize tecou hlavne tam. volant triramenny prosivany zelenou niti na Prodej kdyz by nekdo chtel. davam origo vypada lepe,muj nazor ;) Odkaz ke komentáři
ska Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 takový vošklivý tříramínko. Bych vzal jen kvůli zelený nitce :D Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Červen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 dalsi darecek na oktu. schaneni bylo opravdu o nervy :D takový vošklivý tříramínko. Bych vzal jen kvůli zelený nitce :D tak vem :D Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Červen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 tak uz jsem to nevydrzel a pustil se do toho.aspon neprselo a prehozeno bylo do hodky.mame od baraku blbej vyjezd tak jsem se bal ze budu drhnout a nebudu paradne to vychazi Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Kdyby jsi polepil nebo stříknul chrom masky do černé barvy, tak by to byla mňamka Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Kdyby jsi polepil nebo stříknul chrom masky do černé barvy, tak by to byla mňamka uplne si mi to vzal z hlavy.premejslim a budu realizovat.az budu mit chvilinku cas,kazdej den mam peclive naplanovanej svou polovickou Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 mě se to fakt děsně líbí a sem by mi to páslo jak prdel na hrnec! mě to pak přijde takový neslaný, nemastný a kdyby jsi zalaboroval s mřížkama, tak by to taky nebylo k zahození! Obyč má každej.... stejně jak RS nárazník. Odliš se jinak ta druhá fotka je parádní, to auto vypadá jako by se smálo Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky