sade Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 dnesni momentka u doktora kundeho alias RudisTdic kde jsme cistili regulaci turba a pridali neco malo koniku navic,odhadem na 125 nic drastickeho jen aby se to trochu hejbalo Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 kadla,kadla,kadla, co tam dělá ta nálepka RS na masce? 125 je dobrý, jak říkáš nic drastického :) Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Srpen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 male oziveni topiku na houbach :D Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Srpen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 dalsi verze kormidla.zatim neni zapojeno ale i na tom se pracuje :D jen je skoda ze asi nikdo neprohlizi muj topik,ze nikdo nereaguje na mou snahu :( Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Skoda ze se ta multifunkce nedelala aj do triraminka... Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Neboj, lidi si tvůj topik prohlíží, jen jsou líní reagovat :D , jinak volant super a celkově se o octu hezky staráš, jen tak dál Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 já bych tam asi nechal spíš ten tříramenej, ale multifunkce je taky dobrá jak píše Konny, lidi jsou líný... Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Pěkné, moc se mi líbí. Pěkně o ní pečuješ, jen tak dál. Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Srpen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 vsem moc dekuju za ohlasy,uz to vazne vypadalo ze si topik uzivam jen ja.jo docela chapu ze zehlicky na stelovaku maji vetsi ohlasy ale ja si to uz uzil na autech u VW a momentalne o par let starsi si uzivam pohodli.a cesty po kterejch jezdim jsou spise tankodrom a triramenny volant uz ma skoro kazdej.jinac je zde na bazaru na prodej B) Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Září 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2013 tak uz se podarilo zapojit multifukcni volant a vse funguje jak ma a je to paradni.posudte sami Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Moc pěkný okta je vidět že se o ní staráš a snažíš se aby byla TOP :) fakt pekná Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Září 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Moc pěkný okta je vidět že se o ní staráš a snažíš se aby byla TOP :) fakt pekná dik moc od tebe si to cenim PS:neporadi mi nekdo s destovym senzorem?sehnal jsem z jineho auta kompletni cidlo ale pozor pouze bez okna.sloupnute jen cidlo plus kabelaz,a co jsem zjistoval u autoelektikare prej nebude fungovat spravne ze cidlo musi byt pred nalepenim potazeno nejakym spesl gelem.nema z vas nekdo s tim zkusenost? Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Pěkné, moc pěkné .-)) já bych ještě změnil podsvit budíků, na tu brčál zelenou co má každá první druhá octa jsem alergickej Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Pěkný, já si na multi volant zvyknul a vždycky ve služebáku hledám tempomat :D Na ten dešťák potřebuješ speciální gel, zkus se zeptat v autoskle Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Září 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2013 dik moc za radu, urcite se optam Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Září 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2013 dnes jsem privezl par blbinek., vyhrev sedacek,mracitka,stribrne cudliky,a male fotka pro ty kteri mi nadavali za znacek RS ten vzal za sve a nahradilo TDI :P Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 tak jsem si konecne udelal mensi zmenu predku Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Volant je luxus, taky mám ten stejný ale po instalaci Dx navi mi přestala vungovat regulace hlasitosti Jinak neměl jsi už nějaký problém s cajtama ohledně scházejících ostřikovačů na xenony? Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Volant je luxus, taky mám ten stejný ale po instalaci Dx navi mi přestala vungovat regulace hlasitosti Jinak neměl jsi už nějaký problém s cajtama ohledně scházejících ostřikovačů na xenony? ne ne vubec.auto mam cca pul roku a jeste me ani nestaveli. ale mam v planu dodelat ostriky a naklony.ale to ukaze az cas ;) Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 nasel jsem fotky me jedne bejvalky.to byly casy: cip od CIMBU,flock palubka,kola 8Palcu Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Felina, tfuj :-D mám ty diody doma, nějak jsem an to zapomněl. Budeš to chtít poslat? Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 ANO vidis spravne felda no,uz je to asi deset let co jsem ji mel,a od te doby jsem premyslel o SKODOVCE jako o celkem dobre variante. Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 hezký kola schmidt revolution :) Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 hezký kola schmidt revolution :) jo jo a poridil jsem je hadej za kolik? skvelych 3500kc za vsechny vcetne gum :D Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 tak pokud to zitra vyjde budou nova kola na sezonu 2014 Spider 17 :P Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Prosinec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 tak vse se podarilo a uz jsou doma :D uz se planuje renovace-pujdou do cerna. Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 spidery to nic jine na octu neni :).:) jako nejsu zlé ,iba trošku okukané Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Prosinec 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 mel jsem na nasteve v garazi toto auto nebylo zde na clubu?mam tuseni ze uz jsem ho nekde videl. Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 jsem se nudil ,tak jsem kolecka vzal trosku na slunicko a oplachl je ^_^ a kdyz uz jsem byl v tom myti- Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky