Lucasse Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 (upraveno) Chtěl bych si pořídit zadní přítlačné křídlo na OIII. Jenže ta mini lištička je nic moc a křídlo, které ma přijít s OIII RS je přímo strašný. Proto bych chtěl využít křídla z OII, který se dá koupit za pár kaček. Jenže nevím, jestli půjde instalovat na OIII. No, změřil jsem víko OIII (viz. obrázek) a chtěl bych poprosit majitele OII jestli by nezměřit zadní víko podobně jako na obrázku abych mohl porovnat. Upraveno Květen 27, 2013 uživatelem Lucasse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel P. Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Zdravím, pardon že to není odpověď na tvůj problém, ale s tvým názorem na nové RS křídlo souhlasím. Mohlo být hranatější po vzoru minulé RS. Doufám že ti montáž vyjde a určitě to bude vypadat dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Cau, az dorazim domu z prace, tak zmerim (stejne ale verim, ze se tu najde nejakej blazen, co ti to sem do te doby hodi ;) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 tady: http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-III/Bodykit/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Srpen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 (upraveno) tyto kridla vypadaj celkem dobre, ale precejen to jsou neoficialni verze, ktere nejsou vzdy uplne idealni. Chtel jsem na ty vetsi kouknout osobne pobliz Brna, ale bohuzel. A na druhou stranu republiky kvuli tomu nepojedu :) Kdyby vedel nekdo, kde by byly pobliz k mani, necht se ozve :) Upraveno Srpen 20, 2013 uživatelem Lucasse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Jsem chuj, kdyz koukam na mail rano v praci, hned vim, na co jsem zapomnel... sorac, pisu upominku do mobilu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 (upraveno) Tak zmereno, tech 114 cm ber jen priblizne, paty dvere jsou vypoukly a moc jsem svinovacim metrem po laku jezdit nechtel, ale snazil jsem se. Kazdopadne se ti to tam vejde jako nic. Upraveno Srpen 21, 2013 uživatelem raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Srpen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Diky moc raym0n :) Chtelo by to kridlo ale prilozit na OIII pro jistotu. Precejen to je trochu loterie. Nemusi treba sedet i sklon vika, takze i dosedaci plocha spoileru a uz se musi brousit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest DocktorXtreme Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Zdravím, plně souhlasím, křídlo z OII je jedno z nejpěknějších co jsem kdy viděl. Jinak co jsem zkoušel tak křídla z RSek OI a OII jsou až na pár milimetru skoro stejná, ale když jsme zkoušeli na OI křídlo z OIII tak bylo tuším min. o centimetr širší, takže to už nevypadalo pěkně. Tak mi tu teď jedno OIII leží, tak kdyby měl o něk někdo zájem nechť se ozve. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.