JBproductions Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Tak něco málo o autě které používám každý den na ježdění do práce. Jelikož dělám kameramana tak musím být pořád mobilní. Tak takhle to nějak dopadlo :lool: Rok 1997 Old ksycht 1,6 74KW Koupeno 2012/září zatím max spokojenost. Jen mě mrzí ten origo lak. Nevím proč (viděl jsem už asi 5 stejných aut se stejným problémem) ale strašně se začala loupat střecha a páté dveře. Zatím neřeším. Kufr na prasáka stříknutý sprejem. S autem nebylo v plánu dělat nic. ALE kámoš se rozhodl prodat své Audi TT kde měl stavítko a nabídl jej :D tak nějak to tím začalo Takže Octa totál low co blatníky pustily, jezdil jsem tak celou zimu. Plasty pod motorem to nezvládly jinak vše OK Pak přišla myšlenka - Jaké kola Opět bylo vymalováno :lool: Kamarád mi pustil kola BBS AMG Aero II 18×8,5 a tak se začala leštit Jenžeee ... Kola mají rozteč 5×112 a přes podložku ta 8,5 lezou strašně ven, takže auto nejde pak tolik dolů. Což by nebyl problém, ale to bych nesměl mít old face kde je předek ''podseknutý'' a vypadá jak koza :D takže pešek. Kola pá pá Takže momentálně si hraju s Borbet E 17×8 :)) to už si snad sedne jak má :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Ahoj, vítám mezi náma dalšího člena co má low. Ty kola AMG vypadali dobře ale upřímne mi k tomu autu moc neseděli :) těším se na další popis úprav a a at slouží dále bez oprav :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 vítej, kluci z LOW teamu tě hned přijmou za člena, pěkně složeno ;) vidím ostravskou spz a stejnou barvu jako mám já :) a z toho laku si nic nedělej, mi se loupe střecha + kapota... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JBproductions Odesláno Květen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Tak jsem to dneska nevydržel a nahodil na zkoušku Jinak díky kluci ... je třeba přežehlovat ty naše "cesty" jestli se to tak dá pojmenovat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Pěkný kor když se oldface pěkně obuje a složí k zemi. Taky mám 1. generaci ale k zemi se to poslat bojím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JBproductions Odesláno Květen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 já jsem zvědavý co mě čeká až nahodím gumu :-D Za dva týdny je sraz v PL tak to snad stihnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 JBproductions : těším se až bude finální fotka ;) Hybli : Neboj se toho chlape, beztak dřív nebo později podlehneš jako my ostatní :lool: :lool: (já topic O1 připravuju) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Bez s toum mrdkou pryyyyyc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JBproductions Odesláno Květen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Bez s toum mrdkou pryyyyyc Hovado jedno :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 V PL je nějaký sraz Low?....Jojo Hybli, vůbec se toho neboj, já ted jdu řešit dále výšku a prostě to složím a je mi to šumák :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 (upraveno) Je tyhle Borbety jsem mel kdysi na Focusu to uz je let - se mi porad libi!:-):-) Upraveno Květen 30, 2013 uživatelem KOKYN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JBproductions Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Hans -> http://vagnysa.pl/ Jinak se to hnulo, dneska zkouška jedné strany s pneu a vše O.K. až na menší error se středním dílem výfuku který už se taky řeší :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Super kola udělej žlábek mezi vrata a vejfuk nech jak je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Fuuuuuuuuuuuuj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 koukám,že zůstáváš viset na stejným místě na podvozku jako já :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JBproductions Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 střed půjde off :lool: bych musel po celé Ostravě dělat žlábky :D DEKO odpal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Kluci nechte si debatu na parkoviště :lool: A to zas přibude v OV žehliček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JBproductions Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Kluci nechte si debatu na parkoviště :lool: A to zas přibude v OV žehliček tak určitěěě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JBproductions Odesláno Červen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 kola jsou ready 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 je to dobry, maly ale dobry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JBproductions Odesláno Červen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Ahoj, oktule pěkná :-) co tam máš za stavítko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JBproductions Odesláno Červen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 TA-TECHNIX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 A jak je to s kvalitou, všude čtu názory, který se stále vyvracej a já sem na nule. Potřebuju vyměnit tlumiče, takže pomaloučku vybírám na co to posadit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 A co tě zajímá ohledně kvality?Oba dva máme vytahnuté pomocné pružiny na předních tlumičích.Složene co nejníž a auto normálně pruží :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JBproductions Odesláno Červen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Jak píše Tom Nevidím tam nějaký problém ... naopak hodně mých známých a kamarádů mají hlavně TA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JBproductions Odesláno Červen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 B) na NYSE PL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 predek moc nak divnej nak to jde moc pod bladniky zastrcene... ale zatek top, a kola fajn :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 dneska jsem tuhle žehličku viděl v Opavě a hodili jsme rychlý pokec, složeno krásně, ale sám bych to nechtěl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JBproductions Odesláno Červen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 predek moc nak divnej nak to jde moc pod bladniky zastrcene... ale zatek top, a kola fajn :) Předek má ještě půl metra závitů :D :lool: jen musím sehnat stabík z RS ... poloosa mi mlátí o stabík co chvilku dneska jsem tuhle žehličku viděl v Opavě a hodili jsme rychlý pokec, složeno krásně, ale sám bych to nechtěl :D Cajk :D třeba se v Opavě zas potkáme někdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.