lumi Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Fast and furious OC Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Cez vikend som sa trosku pohral s ledkou v soferovych dverach, ktora blika po zamknuti auta na cerveno :) Nahradil som ju bielou led, tak dufam ze to bude sice mala ale prijemna zmena :) Pofotil som aj zopar detailov sedaciek :D A pridavam aj par aktualnych foto mojej buducej Laurinky Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Z vonka to mas pekne , z vnutra to bude po dorobeni L@k kresiel a tapecov top. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 nevím od kdy se dělá l@k v 1.6 tdi :jelen: jo jdu ti to změřit ;) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 (upraveno) 3,3 k horní hraně dveřím 1 5,4 k linii nahoru 2 Ke světlu 63cm 3 49,4 dolů ke konci blatniku 4 Upraveno Březen 25, 2014 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Toto info se hodí i mě, díky Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 (upraveno) Marek velka vdaka co sa tyka L&K tak sa robi teda bude robit s motorom 1.6 TDI 8.4.2014 Daniel: dakujem ano L&K je podla mna TOP interier aj ked jeho kvalita ako je zname by mohla byt na vyssej urovni Upraveno Březen 25, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 (upraveno) :D hej ale len kusocek Upraveno Březen 27, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 To je kolko? :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 (upraveno) Cca -15 az -20mm :) su to RS pruziny :) ved vies ze ja to dolu nechcem davat nakolko uz ted mam problem miestami vojst do dvora :D Upraveno Březen 27, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 len pružiny... :D pekne to začína :lol: Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 už sičíš ako keby si sa pripravoval na vzduch :jelen: :jelen: :jelen: Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 tak to si pozriem! Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 (upraveno) Ale jedine tak u teba :D ja a vzduch ? Co si maly ? :lool: Staci ze sa budem vozit na el.sedackach a nie tak este aj na vzduchaci :P Upraveno Březen 27, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Ešte ich ani doma nemá a už tu dáva fotky.. ktovie kde skončia.. Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Kde asi na mojej laurine :D Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 ty máš laurinu? :D a čo ten kafe mlejnek čo si mal doteraz? :lol: Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 To je limitovaná edice L&K greenline Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 No majitel uz planuje taky misung ze boh vie co to bude :-D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 (upraveno) Paaani tak zaprve ja som greenline nikdy nemal a ani nemam :P a za druhe vyberam si ako povedal ol@f to naj z L&K a RS ;) Stickler jo to mas pravdu S-line 1.2 Upraveno Březen 27, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Já zatím S-line nemám :P Ale než "greenline", kterému s přehledem ujedu, říkal jsem si, že by mohla být docela sranda dát si tam štítek 1,2, někteří řidiči by byly možná překvapeni, třeba jako včera "čtyřkový" Golf v čipované "jednadevítce", který mi při vší snaze nějak nedokázal ujet - při 150km/h jsem ho nechal Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 (upraveno) Tak ja takisto greenline nemam :) a tak to je otazka vodica asi nakolko 1.9 s chipom zas neverim ze by nestihala 1.2 ;) ja som tiez stihal vselijakym motorizaciam a to neboli male :) ale to je vec soferovania a nalady :) a takisto su to len dohady takze by som dalej neriesil motorizaciu :) Upraveno Březen 27, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 No já vím, že tomu nevěříš, když jsi ten motor pravděpodobně nikdy nezkusil :) Navíc ji mám po čipu. Je to lehký a velmi živý motor a když neberu i "rodinné závody", mohu porovnávat když už ne z provozu, tak aspoň s mou starou čipnutou "jednadevítkou" se 110kW - ve zrychlení je rozdíl zcela nepatrný, tehdy jsem před sebou velmi lehce tlačil dvoulitry, nyní se dvoulitrů jen držím - a upozorňuji, že i v kopcích. Někdy si ten motor zkus, možná budeš překvapen. Životnost je druhá věc, ale dosud nikdo, kdo se mnou jel, nebo si auto půjčoval, nechápal, že takto může hloupá "jednadvojka" jet. A šestnástistovky v dieselu se nemohou rovnat - v záběru newtonmetrů ano, ale jakmile se dostávám na výkonovou špičku, oni už musí řadit. Čili buď je většina dnešních motorů natolik shnilá, že mohu říci "ano, mám průměrně výkonný motor", nebo jsou dnešní motorizace dostačující a mohu svůj motor označit za výkonný. To už je na každém, z jaké strany to vezme :) PS: Dosud nejlepší výsledek na 15" na rovince mám dle GPS měřáku (ne přes mobil) z 0-100km/h za 9,25s. Nyní už jej k dispozici nemám, při troše snahy bych to možná na těch 9 sekund stáhl, těžko říci. Průměr byl 9,5.. Nicméně nebudu ti to tady spamovat. Obecně se mám vždy jen chuť rozepsat ve chvíli, kdy někdo haní motor, s nímž nikdy nejel - a zvláště v případě "jednadvojky" to zjevně není na místě, zvláště, když ji dobře zajedeš. Jak ale píšeš, jsou to nikam nevedoucí dohady, stejně jako smysluplnost štítků L&K na sériovku, nebo pochopení "S-line" štítku, pojatého individuální formou Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 (upraveno) Tak zas nie je 1.6Tdi ako 1.6Tdi ze :) tak co sa tyka radenia ja mam DSG a to si dokazem potiahnut bezproblemov do otacok akych chcem bez preradenia (samozrejme v medziach obmedzovaca) :) Je pravda ze trosku oneskorene sa spameta po zosliapnuti plynu ale do 170km/hod ide celkom pekne :) max.rychlost mam zatial podla palubaku 208km/hod :) Dalsia vec je ze ja netvrdim ze mam vykonny motor aj ked s jeho vykonom som maximalne spokojny. Nekupoval som ho pre sportove ucely a pretekanie tam by som samozrejme volil inu motorizaciu :) A taka pikoska sice bez dokazu je ze do 180km/hod som stihal porsche panameru a aj svagrovu audi 3.0 tdi :) tu panameru som nahanal mimo mesta kde max rychlost bola 90km/hod a uz som mal miestami pocit ze sa desi vysypem ale drzal som sa jej :) v rychlosti 180 km/hod nas oboch obehol 6tkovy golf GTD ;) samozrejme ina situacia s tou panamerou by bola dialnica a zavisi to aj od sofera :) Netvrdim a ani som nikde netvrdil ze 1.2 TSI je slaby motor. Ak by si chcel niekedy porovnat s mojou 1.6 na nejakom sprinte nie som proti aspon spravime recenziu a porovnanie :) A co sa tyka stitkov a pod nech si kazdy da na auto co chce :) su to jeho peniaze a samozrejme jeho auto :) Ked sa niekomu paci RS naraznik nech si ho da takisto ako aj L&K napis alebo hoc co ine :) Upraveno Březen 27, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 S tím souhlasím, DSG udělá hodně. Jsou tam minimální ztráty, ač je to do jisté míry trošku "nefér" (při sprintu), přesto věřím, že bych ti při dobrém startu ujel :) Každopádně máš zajisté proti běžným "jednašestkám" navrch. Mimo provozu, kde sice člověk většinou pozná, když někdo jede na plný plyn, ale pro pedanty, kteří by tvrdili že ne, asi před 3 týdny jsem se na cestě potkal na červené v Ostravě s mým otcem, který má právě docela dobře zajetou 1,6TDI, kterou nikdy nešetřil. Řidičský styl mám asi po něm ve smyslu řadit rychle na úkor převodovky (ale ani jednomu z nás se dosud nikdy nerozsypala ani u blížící se dvousettisícové hranice) ve smyslu okamžitého přeřazení "rána -> kopanec a jede se dál. Proto jsme na tom byli i řidičsky vlastně stejně a oba jsme si řekli, že zkusíme, kdo komu ujede. Nechal jsem jej z 0-100km/h za sebou minimálně o auto. Panamery jsem se nedržel a ani bych to nezkoušel, 3,0TDI předfl předchozí generaci A6 jsem ale stačil - měl už ji možná vychrchlanou, ale neměl skoro navrch. Nicméně toto je debata o ničem :) Hádáme se tady ve smyslu "moje autíčko je rychlejší, než to tvoje", ale přitom máme de facto základ, který je proti kdejakému BMW, Mercedesu, či Audi většinou zcela nepatřičný a nechytali bychom se ani jeden u RS, které tady na fóru má kde kdo, nebo ani u "jednaosmiček". Asi bych to uzavřel s tím, že máme sice motory, které nám vyhovují a na běžná auta na silnicích stačí, jakmile se ale objeví něco trošku lepšího, o výkonu moc nemůže být řeč a je tak lepší myslet trošku racionálně a neporovnávat pořád vše na výkon Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Ved ja sa ani nehadam :) len som povedal ze ked mam 1.6 TDI neznamena to ze je to motor slaby ako si mozu ludia mysliet a takisto som nepovedal ani ze 1.2 je slaba :) samozrejme pre toho kto je zvyknuty na 3.6 benzin slaby bude ale to sa neda takto porovnavat :) mne ten vykon bohato staci tak ako aj tebe :) a to je hlavne hlavne nech nam sluzia bez problemov Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky