marekczek Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 No díky za inspirací, já vše lepim mamutem takze jasná volba ;) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 No neviem si predstavit to lepit mamutom, kedze najlepsie je lepidlo komplet rozotriet na celu plochu Inak ma palia prsty objednat rovno na vsetky dvere aj toto: http://www.autodesign.sk/auto-hi-fi/tlmiace-materialy/-xtreme-plat/ :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 vůbec netušíš, mamut je nejlepší :) lepil sem s ním i záchodový prkýnko a jak to furt drží krásně :) proč by to nešlo rozetřít :) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Ja som s nim lepil znaky, a co si pamatam, tak bolo dost huste, ako zuvacka Samozrejme nepopieram, ze je to velmi dobre lepidlo...inak by som ho sam nepouzil ;) ...ale na taku velku plochu si to teda neviem predstavit. Ale tak je mozne, ze len ja som ho mal nejake hustejsie. Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 (upraveno) Obojstranku som zvazoval aj ja no ta by nebola dobra nakolko tu penu potrebujes formovat do zahybov a s obojstrankou by to asi neslo tak dobre no neskusal som takze sa mozno mylim :) A co sa tyka mamuta tak treba asi aj ratat ze to mozes (no nemusis) niekedy davat prec a mamuta asi len tak neodtrhnes :D Upraveno Duben 1, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 (upraveno) Takto si jazdim :lool: Upraveno Duben 4, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 miesto chipu ju odľahčuješ? Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 :lool: vyhadzujem nepotrebne Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 super ;-) jeste sunda leve svetlo dat otevreny filtr a postavit se na sprint ;) Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Hraješ tu na nás divadlo s L&K a přitom sis vzal inspiraci tady... http://www.auto-mania.cz/dvoumotorova-skoda-octavia-rs-si-da-k-snidani-treba-nissan-gt-r-video/ Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 (upraveno) Stickler : odhalil si moje plany :( :lool: som vas chcel prekvapit octaviou 3.2 TDI Upraveno Duben 4, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Pak mě svezeš :lool: Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Nie je problem :D Pridavam zopar foto aktualneho stavu interieru v cernote A par porovnavajucich fotiek sedaciek :) Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Ty potahy vepředu jsou strašné! :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Ale ucel plnia na vybornu ale uz dlho nebudu :D Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Jen aby nakonec neskončily i na těch L&K sedačkách Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 :lool: tak to sa bat nemusis :D aj ked mam doma jedny funglace zabalene :) ale tie su priamo od skody a potahy vypadaju skoro rovnako ako tie na origo sedackach :) Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Jj, vím, jaké :) Mám dokonce dojem, že to Škodovce šije ten MAD, od nichž mám ty potahy i já Jen aby nebylo na první pohled znát, že to jsou potahy od MADu, hned jsem si ještě před nasazením odpáral štítek, který našili do zadní části vnějších boků sedadel, hned naproti šítku "Airbag" :) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 (upraveno) Myslim ze nie su to MADy ale isty som si neni :) kazdopadne ich potrebujem predat a kedze to bol dar na vianoce tak ma to aj trochu mrzi :( Upraveno Duben 5, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 MAD pro ŠA opravdu nedela. Mas to pekny lumi.. Uz vis jak s kamerkou? ;) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Dakujem zatial som rozhodnuty ze pojdem do toho Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Tak to je brutal ty parkovacky! ;-) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Dik mne sa to taktiez paci Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 idem pohladat 9ledkove? :D svieti to nejak slabo :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Netreba v reali je svietivost dobra Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Lumi dnes ani nestihal odfotit dvor plny octavii.. :P :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Veruze ani nestihal :( ked to tam bude upravene tak odfotim urcite Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 len či sa ich tam ešte toľko nazbiera :loool: Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 (upraveno) V utorok som si spravil vylet do Prahy k Jardovi (rolbar) ^_^ A zas sme sa posunuli o krok vpred :P Dorabalo sa : komplet kabelaz pre SS po stlpiky vratane osadenia zosiku kabelaz pre vyhrev sedaciek P+Z kabelaz pre osvetlenie kluciek + pre zadne el. okna footwell L&K elektricke sedacky s pametou vratane kozennej laktovej opierky nova podvolantovka pre MF aj s novymi packami MF volant Climatic Par foto z mensej rozborky A vysledok Tymto este raz dakujem Jardovi za perfektne odvedenu pracu Uz ostava len dorobit zadne okna do elektriky+nahodit do dveri repro pre SS a osadit tapece a intros bude pre mna pomaly taky aky som chcel ^_^ Upraveno Duben 10, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky