MaroCZ Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 to je ten vosk na auta od Horsta Huchse ? :D Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Maro to bol Horst Fuchs :-D Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 ahaaa :D ... no Lumi :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Nene toto je SN Hybrid ;) Stickler tak to ma byt ze vosk vydrzi nejaky ten cas na aute :) Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Já vím, jen rejpu :D Hezké to máš :) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 A co sa dnes chysta? :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 to by si chcel vediet.. :D Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Ja viem, len rypem :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 to mi bolo jasné že tebe sa musel pochváliť skôr než nám.. :jelen: Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Vedeli ste to vsetci naraz :D Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 No tak ukaz, nehambi sa Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 ja uz som ich videl nazivo.. ale este su len v kufri.. :D a v nedelu som ich nazivo videl na aute povodneho majitela len ja som mu za ne asi ponukol malo.. :) Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 mala napoveda :D po dnesnej navsteve Lumiho mi nieco na aute chyba :D Lubo dostal som o 60 viac ako si ponukal :D Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 To bolo od teba? Sranda ze prave na tvoje auto som myslel, ked mi lumi o nich hovoril a vobec som nevedel od koho budu :) Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Ano to bol u mna a odomna ich ma :D jaka nahodicka a uz si mozes moje prestavovat bez nich a lumiho s nimi :-D Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Lumi to preplatil, len aby bol prvý tu sa dnes dejú veci toto... toľko predstáv všade... to by bolo vecí, čo si ja predstavujem a vy tam páni nepatríte Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 @majinek: mi nejak utkveli v pamati tie fotky, ked si ich prvy krat nahodil, lebo sa k tej farbe paradne hodia ...ale na ciernu budu pasovat viac :P Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Vidim ze sa debata spustila :D tak nebudem napinat a prihodim zopar foto novych koleciek :) a to som si myslel ze si dam uz chvilu s autom pokoj Takze od dnes mame new kolecka a to Skoda Neptune 18" dostanu trosku ocisty a sup na auto inak su v super stave a este raz dakujem Majovi za kseft Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 A je to vonku Tie sa mozno budu este tazsie cistit, ako Zenithy Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Nemyslim si, zenithy maju viac lucov a tym padom viac roboty :) Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Neni zac som rad ze budu v clube.. ako som hovoril nikde ziadne oderky od obrubnikov.. nech sluzia :D Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Lumi jsou nadherne,budou sluset...teda povim ti jak si mi rikal co a jak a ted take zmeny?? Ty jedes teda ti povim!!! Kdy bude RS naraznik?? Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 (upraveno) Diik :) ziadny rs naraznik nebude :) Laura ostane tak ako je ;) a zmena sa udiala velmi rychlo ... Este vcera vecer som bol v tom ze ich vezmem ak predam zenithy a dnes doobeda uz mal Majo spravu ze idem pre ne :D dokopala ma do toho hlavne moja draha polovicka Upraveno Červenec 1, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Lucov maju 10, tak ako Zenith ...lenze tu je medzi tymi zdvojenymi mala medzera, takze medzi nimi to bude tazsie cistit Ale to je detail...su paradne...sak ty vies Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 (upraveno) Hej tak som to myslel ze zenitky maju luce inak a tym padom viac bordelu nakolko miesta medzi lucmi je viac ... A my mame tusim srdce vo vsetkom rovnake obaja :D nie sme s jednych vajec ? :lool: Upraveno Červenec 1, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Fakt?? Tak to bych taky byl nekdy rad kdyby mi draha polovicka rekla at si neco na auto koupim Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Tak ona nie len ze povedala ale priam naliehala a este aj zaplatila :D Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 tak to je super baba Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky