lumi Odesláno Duben 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2016 (upraveno) Nachystane uz mame vsetko okrem silentu, ktory kupim v pondelok a v tyzdni ideme konecne na to Upraveno Duben 2, 2016 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 2, 2016 Sdílet Odesláno Duben 2, 2016 No jsem zvedav, bude to pecka :) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 Tak vcera sa konecne zvaril duplex :) akurat sa musi este skratit nakolko to vypadalo fajn ale po chvili chodenia kolo auta som sa rozhodol ze ho o nejake 2-3cm este treba skratit :) s robotou som nadmieru spokojny aj ked sme sa stym hrali cca 9 hodin Pridavam par mobiloviek len ... ked sa skrati na pozadovanu dlzku tak nafotim cosi aj zrkadlom Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 Tak to jsou brutální koncovky :-O Určitě by to chtělo je trošku zastrčit, jsem pak zvědavý na výsledek ;) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 To máš laufy z rs3 ne? Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 Dakie buduci tyzden idem na dvihak tak dovtedy si musim popremyslat o kolko ich skratim ale zatial mi to pripada o cca 2-3cm max Marek ano rs3 2013 su koncovky Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 Kdes je Vzal? To sou nějaký kopie? No vypadá to fakt zajímavé :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 Na bazosi som ich kupil ... a podla cisla dielu sedia z etkou Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 Krasne... Tie duplexi su masaker...som zvedavy keď to skratis ešte Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 Super to ie :P co difuzor bude? Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 Na bazosi som ich kupil ... a podla cisla dielu sedia z etkou jj byli mě nějak povědomý, rs3 sem měl čest zkusit. Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 Stenly dik :) Timil nie difuzor nema zmysel na ciernej podla mna :) a aj keby mal tak nechcem :) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Kedze mam cca tyzden cas na premyslanie o kolko ten vyfuk skratim tak stale beham kolo auta z metrom a premyslam. zatial mi to vychadza na -3cm. Pridavam zopar foto z vyroby duplexu. spravili sme ho tak ze sa da jednoducho demontovat v pripade potreby cely Dnes ju umyjem holku, poobede skocim na geometriu, buduci tyzden zanesiem zrkadla na lak k lakernikovi a doladi sa ten duplex a nalepia folie B) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Za mě to vypadá super. Nepřemýšlel jsi na difuzorem? to by opticky pomohlo, že by tolik netrčely.. Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Difuzor nechcem .. skratit sa daju v pohode takze sa doladia az to je tak ako som si predstavoval :D Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Moc pěkně odvedená práce ty 3cm zkrátit a bude to TOP :) Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Podľa mňa tie 3cm bude až príliš... Maximalne by som skratil o 2cm..a bude to good... Pozeram že tam uz nemáš tlmiče len rurky. Urcite to zmenilo zvuk, že?? Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 (upraveno) Zvuk to nezmenilo ... ja som koncovy tlmic nemal ani predtym ... od vyroby je posledny tlmic tesne pred zadnou napravou a od neho dozadu sla len rura Adolfik dik :) Upraveno Duben 7, 2016 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Nemal si tlmič??? Aku mas motorizaciu? Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 (upraveno) 1.6 Tdi ... na tej posledej foto zospodu ho je aj kusok vidno za napravou Upraveno Duben 7, 2016 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 zaujimave.... som myslel že vsetky maju .... ja na RS mam .. stredovy ten co ti je vidno aj koncovy Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Tiež ma to prekvapilo že nemá koncový tlmič :D Lumi 3 cm budú moc, tú vonkajšiu úplne utopíš... môj názor poznáš ale nepáčil sa ti.. :jelen: Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Ted robim mensi detailing tak ked skoncim vezmem meter a porozmyslam :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Asi šetřili a nebyl potřeba Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Podľa mňa by si ich mohol v pohode skrátiť o 3 cm a hlavne by som zmenšil rozdiel medzi vonkajšou a vnútornou koncovkou :) Ale inak sú to riadne delá tie koncovky :D Odkaz ke komentáři
bmp Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=195089 Když jsem došel k téhle fotce, málem mi zaskočil oběd :D To napojení druhé výfukové větve jste skutečně chtěli udělat tak, aby vám to při vyšším průtoku spalin od motoru přisávalo vzduch trubkou u spolujezdce, nebo to prostě tak nějak vyšlo a nikdo se nad tím hlouběji nezamyslel? Tak jak je to teď jste totiž vyrobili "fixírku" a místo aby tou druhou větví šly spaliny ven, tak v místě spojení bude vznikat podtlak a naopak se tudy bude přisávat vzduch s bordelem dovnitř. Celkově tedy bude efektivita výfukového systému horší než v sérii. Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 (upraveno) To praveze nechcem matus ... chcem aby bola jedna kratsia a druha dlhsia ako je ted :) a jj su to tusim 85mm vonok chrom ma :) RSove sa mi zdali byt moc tenucke :( Bmp: nemam pocit zeby to bralo vzduch dovnutra,kedze fucia obe strany skoro rovnako ... a este je vnutri prepazka ktora deli hlavne potrubie tak si nemyslim ze to bude tahat nieco dovnutra ... imho aj layiting to robi obdobne Upraveno Duben 7, 2016 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
bmp Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Jak jste tam tu přepážku dostali a uchytili, když v tom místě nikde není nikde vidět svár? Ale pokud je uvnitř skutečně přepážka, která proudění rozdělí, tak to zcela mění situaci :) Už jsem totiž viděl podobné duplexy od jistého nejmenovaného výrobce výfuků ze severu čech, kde za jízdy skutečně z jedné koncovky foukalo ven a druhou to tahalo dovnitř (ověřeno nalepením provázku na koncovky a kamerou na nárazníku). Reklamace samozřejmě uznána nebyla "vždyť jste to tam stejně dával jen kvůli vzhledu, pane" :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky