Hanz1 Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Zdar, nevíte někdo jak demontovat z té středové konzole ten držák nápojů a zapalovač? Nechce se mi to páčit abych to neurval. Ten držák se mi vůbec neotvírá a jde hodně ztuha a to jsem promazával celé WDčkem a zapalovač mi nejde podsvícení. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 (upraveno) Sundej zadní díl tunelu a zespoda je sroubek co to drží Upraveno Červen 1, 2013 uživatelem vlades92 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanz1 Odesláno Červen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Sundej zadní díl tunelu a zespoda je sroubek co to drží Tunel sundám v pohodě. A drží co ? Držák nebo zapalovač? Šroubky jsem tam viděl mam pocit 2 u držáku ale nějak mi to nehraje .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Zapalovač jen vycvaknes zespoda na nahoru a držak zespodu držej sroubky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanz1 Odesláno Červen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Zapalovač jen vycvaknes zespoda na nahoru a držak zespodu držej sroubky aha dík, takže zapalovač mám tlačit nahoru j.. zkusim .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Jinak tady máš nějakej návod na opravu, ale mám rovněž dojem, že je to přišroubovaný což v tom návodu nejni. Oprva držáku nápojů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanz1 Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Na to jsem se díval, ale absolutně mi to nejde. Pacičky tam sice jsou ale ty šrouby to drží nehledě na to, že tam jsou ještě takové 2 zoubky zacvaknuté do té středové konzole.... takže demontovat celé.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.