Hybli Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Ahoj, chci koupit na Oktu tlumiče Monroe, ale rád bych i nějaké pružiny co oktu pošlou trochu k zemi. Nebo je to chujovina a mám tam dát originální pružiny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Do -40mm můžeš použít originální tlumiče.. Ale osobně bych šel spíš do Bilstein B4 nebo Kayaba Excel G 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Monroe je ještě o level níž? Můžu mít právě v dobrym stavu všechny 4 tlumiče za 1500kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 To je ta základní řada od Monroe? Moc chvály jsem na ně neslyšel, ale za ty prachy kdyby vydržely 2 roky, tak proč ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Když to vezmu kolem a kolem, 4 tlumiče Monroe - 1500kč + 2000kč pružiny eibach neznámej dojezd tlumičů 4 tlumiče Bilstein B4 3500 + 2000 pružiny eibach -30mm a 150 000km nájezd jistej. Aneb nejsem tak bohatej, abych kupoval levný věci. Půjdu do Bilsteinu a budu mít pokoj dokud okta "neschnije" ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Ahoj a ty pružiny dáš použitý? Nikde jsem nenašel nový ebaich za 2000. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Nene jsou nové, od jednoho pána od nás z města. Našel jsem je na bazos.cz Asi je koupili na špatné auto, nebo auto prodali. Zítra pro ně jedu, tak snad to nebude žádnej podvod :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Dobře děláš, kvalita je holt kvalita A s Eibachama určitě neuděláš chybu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Díky za radu, chlapi, taky jsou přítelkyně (popř. manželky) vždycky nafouknutý, když jim řeknete že díly budou o pár tisíc dražší než jste řekli napoprvé? Kdo pak má na ty bubliny koukat EDIT: Kdyby jste někdo měl foto okty se snížením 30/30 budu rád, nic nemůžu pořádně najít, ale to bude asi problém za počítačem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Jinak tady jsou ty Eibachy. http://auto.bazos.cz/inzerat/24651126/SPORTOVNI-PRUZINY-EIBACH-SKODA-OCTAVIA.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Jojo, já to myslel právě, že z obchodu nekoupíš nový za dvojku. Jinak právě tyhle jsem myslel, taky jsem po nich koukal, ale už mám H&R -35mm, akorát mě to vzadu sedlo víc, tak jsem chtěl jiný. Akorát nevím, jestli těch -30mm není málo, jsem právě hledal, ale nenašel, jestli se dělají eibachy i zvětším snížením, nejlépe těch -35 až -40mm??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Jo tak to nevím, ale myslím že budou dělat určitě víc "rozměrů"... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Já mám Eibach -40 předek a vzadu mám HP -30, a leží to krásně v rovině :) Ale holt Combi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 myslíš, že si to combi jako více sedne na zadek, tak proto ty HP vzadu, nebo byl jiný důvod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lochy Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 zdravím, neví někdo jak má být dlouhá přední pružina na OI TDI? koupil jsem pružiny a zdají se být delší,ale nemohu porovnat , protože ty staré jsou pořád na autě. Neví aspoň někdo kde bych tento rozměr mohl sehnat? hledal jsem všude možně a nikde není jak je pružina dlouhá v nestlačeném stavu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lochy Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 tak už mám zjištěno... kdyby někdo potřeboval vědět... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
john007 Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 sice mam dotaz k tdi ale doufam ze nevadi.mam v merku tohle http://www.sbazar.cz/salesman832/detail/1021745-4-tlumice-bilstein-skoda-octavia-seat-leon-vw-golf-bora-prachovky-dorazy-nabizime-nove-sady-tlumicu k tomu http://www.sportovniautodoplnky.cz/ap-sportfahrwerke-sport-snizene-pruziny-skoda-octavia-i/ -35/35 a ted k tomu dotazu.kluci z autorozvodu mi tvrdi ze to nemuzu pouzit,ale kamos ma tohle same na cordobe a nemuze si to vynachalit.Vas nazor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
justin Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Čau chlapi,planinu dat na octavku novy tlumiče předek a zadek a dotazy z uložením, chci se zeptat jestli bych mel dat i novy pružiny? Auto ma nalitany 215 000 a nevím co kdo na tým měnil predemnou, je to dovoz Francie. Dikec za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 (upraveno) z výměnou prižin to musíš posoudit sám,většinou se mění když sou prasklé nebo unavené moc , to musís poznat sám Kde se dá koupit Eibach -40 nebo -35 může být i jiná kvalitní značka všudem sem našel Eibach -30 :( minulý rok sem dával nové tlumiče Bilstein ale normání ne ty skrácený a mám na nich najeto cca 10tis a sou pořát dobrý neni těch -40 už moc na hraně ? něni lepší pro jistotu -35 ? Taky děkuji za odpověď Upraveno Červenec 4, 2014 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 nikdo nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lk52000 Odesláno Září 11, 2014 Sdílet Odesláno Září 11, 2014 zdravim mam octaviu 1 combi a rozmyslam ze tam dam sportove pruziny eibach . tlmice ostanu orginal. ma stym niekto skusenosti nebudu tie pruziny moc tvrde ? bude sa na tom dat jazdit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.