Guest peter.hudac Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 jedná se nejspiš o přelakovane dveře kde asi soudruzi udelali nekde chybu a zakladni modrá jde do pryč,,, 1.koupit nove dveře? 2.kde? :) 3.opravit? (za mega penize?) 4.oravit sám ?(jenom to zamatlat fixem?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 No jsi ve špatném vlákně. Bez fotky těžko posoudíme jestli to má cenu lakovat. Pokud je to u madla pátých dvěří tak je to celkem běžné protože soudruzi opravdu chybu udělali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest peter.hudac Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 no foto momentalně nemám,ale jedná se o dveře za řidičem a lak slejza nad oknem podel celích dveří,, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 no já měl se slejzáním laku taky problém a co vidím kolem sebe tak se asi něco lakýrům ve škodovce nepovedlo mám tu kamarády s tou samou oktou téže barvy lahvová zelená metla a má slezlej lak s haupny a střechy já měl po zimě to samý slezlo mi to na pár místech řešil sem to lakovnou měl sem i náký kroupový tukance takže střecha kapota a zadní blatník mě stála oprava 7000kč a vypadá to zas jak nový auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 (upraveno) přidám náký foto laku kamarádova vozu sám sem to měl podobný v menší míře poslední dobou se stím setkávám u starších vozů a nejen oktávek je to normální ??? Upraveno Červen 12, 2013 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 Předfacelift, že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červen 12, 2013 Sdílet Odesláno Červen 12, 2013 ne já i kamarád mame pofacelift 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.