Přejít na obsah

KLOUB VNEJSI OCTAVIA 2

raym0n

Doporučené příspěvky

Zdravim, tak jsem byl u mechanika, ceka me vyroci a neco uz se mi na aute nelibilo, tak jsme zjistili, ze to chce 2x novy vnejsi kloub pro moji O2, napsal jsem Jeldovi maila, rychla jasna reakce, timto mu dekuji a zdravim, ale Vas zadam o doporuceni konkretniho kousku, mate-li zkusenosti, budu moc vdecny, rozpeti je v jeho shopu 600-3600czk, nerad bych se ale ridil metodou 600 je malo 3600 zase moc, diky moc za tipy.

Mam O2 1.9TDi 77kW, 6st. DSG

Dle Jeldy mam vybirat z tohoto:

http://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=1K0+498+099+B

Diky panove :palec:

//EDIT: mechanik rekl, ze v baleni mam urcite mit i sroubu na poloosu, pokud nebude, mam objednat zvlast, an nekterych obrazcich je, nekde ne, mam se ridit podle nich? (na to Jelda zatim nezareagoval)

//EDIT2: osobne to vidim na Italii za 1458CZK, pripadne Nemecky puvod za 1938CZK

//EDIT3: tak mi napsal Jelda, ac to na obrazcich neni, takze vsechny baleni onen sroub obsahuji :palec:

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

#Hydraulik - ten original mi prijde zbytecne nastrelenej, zvlast uz na tak 'stary' auto, max bych to videl na SPIDAN, samozrejme GLO = 1100 doma ;)

na druhou stranu... videl bych to tak, ze tyhle klouby, co tam mam jsou puvodni, tzn jestli to da 150-200tis km, ktery tam mam ted, tak 1000czk setrit nema smysl, uvidime, co napisou dalsi OC-ckari, kazdopadne diky ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...