raym0n Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 (upraveno) Zdravim, tak jsem byl u mechanika, ceka me vyroci a neco uz se mi na aute nelibilo, tak jsme zjistili, ze to chce 2x novy vnejsi kloub pro moji O2, napsal jsem Jeldovi maila, rychla jasna reakce, timto mu dekuji a zdravim, ale Vas zadam o doporuceni konkretniho kousku, mate-li zkusenosti, budu moc vdecny, rozpeti je v jeho shopu 600-3600czk, nerad bych se ale ridil metodou 600 je malo 3600 zase moc, diky moc za tipy. Mam O2 1.9TDi 77kW, 6st. DSG Dle Jeldy mam vybirat z tohoto: http://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=1K0+498+099+B Diky panove //EDIT: mechanik rekl, ze v baleni mam urcite mit i sroubu na poloosu, pokud nebude, mam objednat zvlast, an nekterych obrazcich je, nekde ne, mam se ridit podle nich? (na to Jelda zatim nezareagoval) //EDIT2: osobne to vidim na Italii za 1458CZK, pripadne Nemecky puvod za 1938CZK //EDIT3: tak mi napsal Jelda, ac to na obrazcich neni, takze vsechny baleni onen sroub obsahuji Upraveno Červen 7, 2013 uživatelem raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 za 600 je čína, na to bych se vysral - nejsi tak bohatý abys kupoval levné věci. za 3500 origoš - záleží jestli trváš na origošu nebo ne, se SPIDANEM ani GLO si myslím chybu neuděláš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 #Hydraulik - ten original mi prijde zbytecne nastrelenej, zvlast uz na tak 'stary' auto, max bych to videl na SPIDAN, samozrejme GLO = 1100 doma ;) na druhou stranu... videl bych to tak, ze tyhle klouby, co tam mam jsou puvodni, tzn jestli to da 150-200tis km, ktery tam mam ted, tak 1000czk setrit nema smysl, uvidime, co napisou dalsi OC-ckari, kazdopadne diky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Určitě Spidan nebo originál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 No spidan nic moc Teda hlavně manžety stoji za prt Já určíte originál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 uffff, spidan na prd? to jsem nechtel vubec slyset... tak snad se jeste nekdo ozve, co ty italsky kousky... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 No taky mne to překvapilo no ja tohle moc nemusím řešit jelikož mám kolikrát lepší ceny originál dílů ve škodovce než např. Auto Kelly nebo na cc ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 Raymon: vzal bych origoš - já vím že 3500 není zrovna málo, ale nekupuješ to každý den a budeš mít jistotu že vydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 Taky bych doporučil originál a budeš mít klid. A hlavně i kvůli manžetám u těch neoriginálních bejvá problém s netěsností a to je pak peklo. Jak píše Hydraulik 3,5tis. není zrovna málo ale máš jistotu, že to vydrží. Než to pak po čase dělat zase znovu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.