Přejít na obsah

Face budíky a stará BSG jednotka

ferda25

Doporučené příspěvky

Verzi softwaru vyčte každý diagnostikou a jak píšeš je uvedena zezadu na budíkách. Budíky dávané do aut 05 / 2010(index: B, C, D, E, F, H, J, G). Budíky s indexem: B, C, D, E - standardně nepodporují teplotu oleje, ale není problém to na nich aktivovat. Jednotka immo zůstává zapnutá(lze ji diagnostikovat, je v ní VINko tvého auta, tvé klíče.).

Těchto budíků je mezi členy fóra dost a mnozí touží po dalších funkcí co má také face O2, ale tato starší verze budíků to nepodporuje....např.: MKE(asistent únavy), položku Dotankovat....Uvidíte jestli třeba i těm co je mají instalované novější ve staré O2 by se nepovedlo to tady vyměnit.

Odkaz ke komentáři

Jen u face budíků(index: B, C, D, E, F, H, J, G) výše jmenovaných to je pravda(funguje staré BSG jak má, ale nefunguje MKE a nelze aktivovat položku Dotankovat), a protože jsem dával do starých O2 i novější budíky a na těch staré BSG zobrazit nejde(bez ztráty současných dalších funkcí. Proto jsem psal, že by třeba mohl někdo dát starší své budíky z face O2 a vzít si novější, které mu umožní ještě něco navíc. Omlouvám se, jestli jsem to napsal poprvé špatně. Na nových budíkách od SW 0400 a výše dokážu vypnout na úvodním logu po zapnutí klíče hlášku: sešlápněte spojku. Hloupost, ale jsou auta, která spojku mačkat nemusí a stejně startují tak proč to tam nechávat.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...