Přejít na obsah

SII - Zimní pneu

Doporučené příspěvky

Letos budeme muset koupit na Supa zimáky, do teď jsem jezdil na Pirelli SottoZero, a v celku ok, akorát jsem při sněhové kalamitě nebyl schopný vyjet z ulice, nicméně to bylo spíše malým vzorkem - těsně nad 4mm.

Na OII i FI jsme měli Barum Polaris 2, taky se to dalo, ale vlastnosti těch gum nic moc.

Koukal jsem na Barum Polaris 3 a jsou prý zase o kousek lepší, ale nevím.

Hlavní problém je s indexem nosnosti, protože ten výběr mezi 94H není nic moc, 91H převažují.

Co za gumy máte vy, a které byste případně doporučovali? Děkuji za podněty

Odkaz ke komentáři

já bych neřekl, že hloubkou vzorkem, ono sotto zero jsou víc myšlené na mokro, břečky apod. na sníh jako vrstvu moc ne, na to jsou jiné gumy, bohužel se musíš rozhodnout, podle toho, co využiješ prioritně víc, docela super na obojí byla Pirellka Snow Sport, ale už se bohužel nedělá :(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jak se tak teď zajímám o ty pneu, tak jsem koukal na disky co mám na zimní 16" origo Škoda Vega a zjistil, jsem že jsou 6,5J x 16 ET 50, ale v techničáku je 6J x 16 ET 50, je to moc problém?

Když byly nasazené, tak nebylo nic poznat. Navíc pochybuji, že by to někdo kontroloval takto zevrubně. Na první pohled bude vše sedět R16 205/55 94H. :huh:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...