TunnerDT Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Cawte hosi chcel bysom sa opýtat idem prehadzovat xenony idem tam davat nivelaciu ale nie original ale vasej ceskej vyroby tu je link http://www.cybertron...pper-kit-i19c51 na spodku je aj manual mam to doma len nechapem ktore pozicie na svorkovniciach vynecham,lebo tato nivelacia ovlada motorceky svetiel a cez vag nebudem nastavovat nic,vlastne sa napaja na krokovy motorcek laveho svetla a z neho na pravy motorcek ktore pozicie na 12polovej svorkovnici budem teda zapajat??...prosim poradte..Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 mas poskodeny (nekompletny) link na ten modul... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TunnerDT Odesláno Červen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 http://www.cybertronic-labs.cz/naklapeni-svetel-stepper-kit-i19c51 Ospravedlňujem sa..no ide oto že teraz mám 6pinov potrebujem 12..ztoho viem že poprehadzujem:potkavaci,dalkovi,parkovačka a hmlovka to sú štyri pri starom je iba jedno uzemnenie pri xenonoch 2x to by sme mali šesť a čo ďalšie pin1 +12V poistka to by som vedel to zapájam do poistkovej skrine?? pin2 Kvedeni toto neviem keď mám tu jednotku svoju naklapania čito má súvis.. pin3,4,5,6 to je jasné pin 7,8 zem to nie som istý kde ich uzemniť??? pin9 RJ ABS toto poradte mi pin10 to neviem čo je pin11 nemám kontrolu svetiel tak to nezapájam pin12 to prepájam s druhým A na ľavom svetle 4pin konektor to neviem či mám zapojiť tú moju FSHL jednotku lebo v manuali mam že na motorček tak to je asi tento konektor..alebo to priamo vo svetle?? Ďakujem naozaj za všetky rady!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TunnerDT Odesláno Červen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Nikto mi šikovný elektrikár tu neporadí ako zapojiť a kdee tých zopar pinov??Ja viem za rozum sa platí v tejto dobe,ale... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 a mas nejaky popis... nikde zadny nevidim tak jak chces poradit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TunnerDT Odesláno Červen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Ale aký popis?Idem meniť svetla predfaclift na facelift xenon a modul naklapanie vid link..No a potrebujem s určitými pinmi pomôcť..Pomôžete mi prosím s tým..ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 a mas nejaky popis... nikde zadny nevidim tak jak chces poradit.. v tom linku mas aj manual kde su rozpisane piny, asi myslis to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 jooo to jsem si nevsiml kouknu na to jak budu mit cas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TunnerDT Odesláno Červen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 No tie piny v manuali sú iba o pripojeni na motorček to docela chapem ale ja potrebujem poradiť s pinami 12ks čo idú do svetla... http://www.skodaoctavia.cz/clanek/octavia-zapojeni-svetel-piny s týmito pinmi potrebuju pomoci Ďakujem vám ak naozaj si najdete čas tak mi poradte zajtra sa idem do toho pustiť tie piny s ktormi si nebudem istý tak necham a pockam na radu..NAOZAJ ĎAKUJEM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TunnerDT Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 No nikto si nenašiel na mňa času...auto je už ready čaká sa ešte na cooler a vaše rady.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TunnerDT Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 no nikto nič..na koho sa mám teda obrátiť... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Postupuj podla toho manualu, co je na stranke vyrobku. Motorceky su spojene paralelne, potrebujes este plus a minus. Viac neriesis. Ake piny su na tom konektore predsa mas na linku co si dal. Viac pinov nemusis riesit, nechas zapojene ako su. Nejako nerozumiem, co chces poradit... Ak si s tym nevies sam poradit, skus nejakeho kluboveho (alebo aj ineho) autoelektrikara, zapoji to zachvilku aj s nastavenim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Na origo xenonoch nie su "motorceky" vyvedene na konektor, budes to musiet prepajat vnutri svetiel. http://www.skodaoctavia.cz/clanek/octavia-zapojeni-svetel-piny Blizsie info skus konzultovat s Rolbarom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TunnerDT Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Tak jednu vec by sme mali vyriešenú niveláciu made in czech republic pipojím na motorčeky vo svetlách...no ostaáva nám vyriešiť už len jeden problém čo s RJ jednotkami a s tými 12pinovými konektormi..ďakujem zatím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TunnerDT Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 no ako nikto mi nechce poradit?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.