Milda86 Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 Zdravím, máte někdo zkušennosti s tímto autoalarmem s dálkovým startem, popř. s výrobcem? díkes http://www.dkefekt.cz/zbozi/8976/2-WAY-alarm--2-x-ovladac--dalkovy-start--bezklicov.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milda86 Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 koukám že vás se zkušenostma s timhle alarmem moc neni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 neviem si moc predstavit vyuzitie dialkoveho startu kedze vacsina ludi zaraduje rychlost a nezatahuje rucnu jak blazon :D (poznal som jedneho co v skodovke cely zivot zatahoval rucnu a skrutil karoseriu.. ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Napriklad ja patrim k tej podla teba mensine, rucna mi funguje aj v najvacsich mrazoch a kasnu som nemal nikdy skrutenu... :P Ale radsej ako dialkovy starto by som riesil nezavisle kurenie (webasto a spol). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milda86 Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 já teda rychlost nezařazuju ani v zimě, taky dávám jen ručku a nikdy jsem s tim neměl problém ;) ale právě se mi líbí to využití v zimě, že si nastartuju auto z tepla svého domova a pak přijdu do vyhřátého auta mno a samozřejmě díky pageru má člověk svýho mazlíka pod kontrolou a ví co se s nim děje, když ho zrovna nemá na očích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.