Přejít na obsah

MONTYho comeback

Doporučené příspěvky

Tak pánové,

včerejším dnem jsem se po 3/4 roce vrátil zpět mezi vás... :pivo:

Volba padla na neodolatelnou nabídku v podobě kratke Octavie 1

motor: 1.9TDI 66kw ALH

rok výr.: 2003

najeto: 97000km (!!!NESTOCENO!!! a rikejte si co chcete :loool: )

barva: šedá stone

výbava: Business

úravy: ABSOLUTNĚ ŽÁDNÝ - NEB JSEM ASI ZA TEN 3/4 ROK ZFOTROVATĚL a navíc potřebuju pro novou rodinku použitelný auto a ne nějakou leštěnku :lol:

Samozřejmě drobné nedostatky to auto má vzhledem ke stáří 10let...v nejbližší době mě potká uložení ramen, olej a všechny filtry, ale s tím se počítalo. Jediné co asi jako "úprava" proběhne bude výměna toho co "odejde" za pokud možno odolnější...jinak si naplno s novou přítelykní a jejím svištěm užívám ten obrovskej kufr a klepu se na každou jízdu :wub:

post-712-0-05089600-1371581633_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MONTY350Z
Odkaz ke komentáři

hoší vyšla na rovnou 100 ;-) díky tomu jsem neměl o čem přemýšlet :palec:

a úpravy opravdu nebudou...fotky nahazim až budu mít volno...ale je to obyč Business...maxidot, tempomat, 4xokna, zrcátka, climatronic. jediné co by se mi líbilo je kvuli mojí Míše parkovák a kvuli mě xenony

No dobřeeee.....jediný co na ní v dohledné době přibude bude nálepka "Baby on board" a

možná se jí nechám jen folie ale to ne kvuli vzhledu, ale čistě prakticky. a možná jen odstraním nápisy a chromy z auta :lol:

Živočichu fakt fotrovatím...nejlepší odpoledne jaký jsem letops zažil bylo s mrňousem v bazenu :wub: a pro rodinku je octa akorat ;) ...dve sedačky se dozadu vejdou, kufr to má na kočárek a věci na dovolenou taky dost rozměrný...prostě jen spokojenost.

Odkaz ke komentáři

Rikam, ze z vas mam nocni mury :-D

Zivocich: tohle upravy nejsou prece zadny :-D

Asi budou celocerveny...je to takovy moje poznavaci znameni...minulou octu to potkalo...fabii to na chvili potkalo...tak je rozhodnuto:-D a listy? Vecer mozna nahazim nejaky fotky na prani...

Odkaz ke komentáři

Maro asi stejny jako ty...

Dneska jsm potkal stounku s listama v laku a NE...cerna bude.

Jj antenu tuhle ale je to jen plast jako zaslepka ;-)

Jinak kdyby nahodou nekdo u vas resil proc pri hlasitejsim radiu chrasti spolujezdcovi dvere, presvedcete se nejdriv ze v nich vase milovana polovicka nenechala slunecni bryle :-D

Odkaz ke komentáři

to nejsou úpravy...jen decentní odlišení :lol:

ještě nasadím plech pod motor, sundám nápis zezadu, lišty, mřížky, maska a pár dalších drobností přijdou do černého lesku a folie kvuli mrňousovi(samozřejmě i na předek :lol:)...nic víc to auto fakt nedostane ;)

no dobřeeeee.......když už bude plech pod motorem tak popřemýšlím o podvozku :lol:

Odkaz ke komentáři

Ne...kola zustanou ty se mi libi maximalne se nalakuji nelestene plochy a podvozek me na 100tis asi stejne potka takze se koupi neco o 35mm jen a prdim na to...nejvetsim zasahem budou folie a lakovani blbosti.

Nejhorsi je ze se porad utvrzuju ze tehle 5 veci staci a podvedome kdyz milackove usnou brouzdam netem a shanim interier a xenony a tohleto a tamhleto :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...