Stoper Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Ahoj, u mojí OII mi přestala držet pravá část rolety v zataženém stavu. V podstatě nedochází zacvaknutí u pravého zadního sloupku. Naviják pak silou roletu začne šikmo navíjet, přičemž vyskočí i levá část. Při bližším prozkoumání jsem zjistil, že není funkční "zobáček" u pravého sloupku, který zajede, když se trn rolety zatahuje a jakmile je za ním, vyleze nahoru, aby se roleta nevracela. Máte s tím někdo zkušenost? Asi budu muset rozebrat celej tapec v kufru :-/ Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 kup jenom tu blbost je to solo díl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoper Odesláno Červen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 A neznáš nějakej návod na sundání toho tapecu kolem? Zkoušel jsem ho hledat, ale nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 (upraveno) no v dílenský příručce je to přesně posaný, jinak jsou tam asi 4 šroubky a 1 šroub co drží ten háček, pak už jen zabrat a je to dole. Jinak stáhni si kompletní dílenskou příručku, už se mě to hoooodně krát hodilo, je tam všechno. Upraveno Červen 22, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoper Odesláno Červen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Já dílenskou přírčku mám, ale jen pro verzi sedan :-/ Díky za ten obrázek, šlo to dobře. Myslel jsem, že to bude horší. Ta "krabička" se zobáčkem byla jen otevřená, takže ten zobáček jen vypadl. Stačilo složit, krabičku slepit, aby držela a vše zase funguje a drží jak má. Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milan M750 Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Ahoj chlapi. Mám octavii 2. Potřeboval bych poradit,zda nemá někdo zkušenost,jak vyndat vodící plast,který při zatáhnutí rolety jezdí v drážce. Viz foto. ulomil se mi .Jsem schopen si vyrobit nový,ale nevím jak ho bezpečně dostat ven,abych přitom nerozrhal roletu. A novou se mi kupovat nechce.Jinak je funkčí:-) Předem děkuji za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fisi Odesláno Leden 18, 2016 Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Ahoj chlapi. Mám octavii 2. Potřeboval bych poradit,zda nemá někdo zkušenost,jak vyndat vodící plast,který při zatáhnutí rolety jezdí v drážce. Viz foto. ulomil se mi .Jsem schopen si vyrobit nový,ale nevím jak ho bezpečně dostat ven,abych přitom nerozrhal roletu. A novou se mi kupovat nechce.Jinak je funkčí:-) Předem děkuji za rady. Ahoj jde vytahnout jen ten kus je to jako cep v plechovem profilu zlomeny jde tezko sundat ale ten vcelku jde vytahnout rukou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalP Odesláno Únor 11, 2016 Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 Ahoj, podařilo se mi zlomit také ten trn v roletce :-( nevíte zda se dá někde koupit nový? vyndat se mi ho podařilo. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zv3ro Odesláno Únor 11, 2016 Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 urcite by sa mal dat nepozeral si na ebay alebo niekde tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aleszapletal Odesláno Duben 19, 2018 Sdílet Odesláno Duben 19, 2018 Podařilo se někomu někde koupit ten plastový trn? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fisi Odesláno Duben 21, 2018 Sdílet Odesláno Duben 21, 2018 da se sehnat normalne ve u dilera skoda 1z9898900 47h cena kolem 150 ,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aleszapletal Odesláno Květen 17, 2018 Sdílet Odesláno Květen 17, 2018 Díky, mám opraveno. Sada opravárenská panelu zadního plata číslo dílu 1Z9898900 47H Za 150 Kč sada obou konců 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.