Asus49 Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Ahoj, Koupil sem Octavii 1,6 74 kw r.v. 1997. Cca 3 týdny zpátky mi přestalo svítit podsvícení budíků, ale pouze když otočím přepínačem na rozsvícení světel. Pokud světla vypnu budíky mi zase svítí… Pojistky jsem zkontroloval a pro jistotu i vyměnil, alě stále stejný problém. Prosím nevíte čím by to mohlo být? Díky za pomoc Aleš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Ahoj, je to jednoduchý, chyba je v tom vypínači světel. Sežeň jiný předfaceliftový a budeš mít po problému ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Asus49 Odesláno Červen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Ahoj, je to jednoduchý, chyba je v tom vypínači světel. Sežeň jiný předfaceliftový a budeš mít po problému ;) Super díky. Zakoupím a dám vedet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Dyztak bych jeden navic mel.Ale se zelenym podsvitem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Asus49 Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Tak sem vymenil spinacku a vse funguje tak jak ma...diky za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.