brix Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 Zdravim Vlasnim octavii 1,9 TDi 81kw 12/99 a asi pred mesicem jsem menil zarovku v kufru. Pri meneni zarovky zajiskril kabel co vede k zarovce a od te doby mi nesviti svetlo v kufru, nebliknou mi blinkry kdyz zamknu/odemknu auto a nehuci mi varovani kdyz mam zapnute svetla a otevru dvere. Napadli mne hned pojistky, vsetchny jsem promeril, no vsechne se zdaji byt OK, vag taky nic neukazuje. Prosim tedy o radu co stim . Predem dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Podle vseho bych to videl na zamek - mikrospinac ve dverich ridice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
crawn Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 A to kvuli mikrospinaci nefunguji ani ty ostatni veci ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brix Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Blbne mi jeste stropni svetlo, ale jenom kdyz otevru dvere ridice. Svetli se rozsviti a hned shasne. Je to na 100% mikrospinac nebo bude problem nekde jinde ? Kdyz otevru dvere spolujezdce tak se to rozsviti normalne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.