Lotus Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Zdravim , je tu niekto kto by mi vedel pomoct vypnut kontrolu chybnych ziaroviek? Najlepsie z Bratislavy. Svieti mi aj napriek tomu , ze su vsetky ziarovky OK. Jedna sa o Octaviu II.r.v.2008 1.9tdi motor BLS ,pred FL, vybava elegance. Dnes som vymenil v zadanych svetlach ziarovky (neviem preco tam boli 2x W5W tak som do obrysovych dal W3W).Nepomohlo kontrolka stale svieti , vsetky svetla rovnako. Dakujem Robo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 (upraveno) Pokud se nepletu, tak v zadních světlech na ty zadní obrysovky kontrola vláken není. Takže to asi bude jiná žárovka ... Vyzkoušej zda ti svítí brzdové světla a mlhovku. Upraveno Červenec 1, 2013 uživatelem Alessi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Červenec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Pokud se nepletu, tak v zadních světlech na ty zadní obrysovky kontrola vláken není. Takže to asi bude jiná žárovka ... Vyzkoušej zda ti svítí brzdové světla a mlhovku. Brzdove svetla a hmlovka svieti :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Obrat sa na 160R, on ti minimalne skontroluje koli comu svieti ta chyba. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Alessi kontrola je aj na tie W3W ale rozsvieti sa až keď nesvietia obidve na jednej strane.. tak isto aj osvetlenie ŠPZ signalizuje až keď sú zlé obidve žiarovky.. Lotus nemáš niekde miesto žiarovky LEDku? predpokladám že maxidot asi nemáš keď hľadáš na aute ktorá žiarovka nesvieti tak najlepšie by bolo skontrolovať diagnostikou.. tam vypíše presne ktorá žiarovka to je.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Presne tak aj obrysove sa sleduju. Diagnostika nepise ziadnu zavadu :D LEDky ziadne , vsetko svieti. SPZ samozrejme tiez. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Co xenonová jednotka??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Alessi kontrola je aj na tie W3W ale rozsvieti sa až keď nesvietia obidve na jednej strane... Mne svietila chyba aj ked som mal vypalenu len jednu w5w obrysovku na jednej strane. FL ma zrejme haklivejsiu elektriku :) Lotus skus kontaktovat 160R, on je z BA. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Problem je , ze diagnostika nehlasi ziadnu chybu. Xenony svietia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Nemas zapnutu aj druhu hmlovku? V koncovych svieyia vsetky ziarovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 lubinob: aha tak to se mi nikdy nestalo abych mel spálený obě w3w. Vždy jen jednu a proto to tedy nesignalizovalo. Lotus: tak to je zvláštní že ani diag nic nenapiše. Jak už tu padlo kontaktuj člena 160R je z Bratislavy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Že svítí xenony není odpověď....každá chyba v jednotce xenonů na adrese 55 vyvolá rozsvícení této žárovky. Další věc je, že lze deaktivovat chyby světel jen v rámci jednotky centrální elektriky, ale to neřeší informaci pro budíky....tj. jednotka je bez chyb a stejně se cpou chyby do budíků. Poslední možnost jsou budíky se špatným softem(svítí jiné kontrolky než mají - to už jsem tu měl taky). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest krovak88 Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Ahojte chlapi, nahodil som na Octavia 2 FL 2012 LEDky do dennych svetiel a svieti mi kontrola ziaroviek. Objednal som si kablik HEX CAN. Poradite mi, ako cez kodovanie vypnut kontrolu dennych svetiel? Diky moc za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Listopad 23, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2013 Ahoj může mi někdo poradit kde mám problém. Přestala mi svítit levá parkovačka + chybové hlášení. Vyměnil jsem rovnou obě za LEDky can-bus. No a levá nesvítí stále. Zvlášť pojistku asi nemá že? Nevíte kde mám hledat? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 skus ju otocit ci ma dobru polaritu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Listopad 25, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 Díky, to jsem zkoušel. Nakonec když jsem dal starou fungující žárovku tak nesvítila ale to jsem nevypl a nezapl klíček když jsem toto udělal tak už fungovala tak jsem vyloučil chybu někde jinde. Teď už i ty LEDky can-bus svítí. Jen jim déle trvalo než smazali chybu žárovek a pak se rozsvítili. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš2 Odesláno Září 23, 2020 Sdílet Odesláno Září 23, 2020 Ahojte, potrebujem poradiť. Svieti mi kontrolka žiarovky, a vypisuje 3 brzdové svetlo. V servisy mi povedali, že kabeláž aj svetlo sú v poriadku. Kde môže byť ešte chyba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.