aero Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Zdarec, chci se zeptat jestli na O1 s ABS při výměně prasátka vzadu(bubny) je třeba odvzdušnit celou soustavu nebo stačí jen zadní brzdy? Díky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Komplet brzdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Červenec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 (upraveno) Prosím stručně osvětlit proč komplet brzdy? Jak se dostane vzduch od nového prasátka přívodní trubkou jinam do obvodu (předpokládám klasické odvzdušnění našlapu-držímpedál-povolímšroub-pedálsjededržím-utáhnušroub-našlapu-držímpedál-povolímšroub...)? Trochu jsem vystrašený, udělal jsem jen tak jak píšu výše a nepozoruju s brzdama problém. Mýlím se teda? Upraveno Červenec 3, 2013 uživatelem borlan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 BORLAN: Trosku logicky rozmyslaj a prides aj sam na to!!! :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Zdarec, chci se zeptat jestli na O1 s ABS při výměně prasátka vzadu(bubny) je třeba odvzdušnit celou soustavu nebo stačí jen zadní brzdy? Díky.. stačia ti len zadné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 BORLAN: Trosku logicky rozmyslaj a prides aj sam na to!!! :lol: Netejrej mne prosím s logikou a nastiň jak to je, mám už hlavu takhle dost zlámanou...dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Stačí odvzdušnit jen spravovaná strana.Ale jen když Ti nevyteče všechna brzdovka z nádobky. Tak praví i manuál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.