Ladews Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Ahojte lidi, tak mě napadlo, existuje vůbec nějaké pěkné křídlo na "krátkou octavii" krom RS?? Přemýšlím, že nějaké pořídím, ale chtěl bych se trošku odlišit. Máte nějaké fotky nebo někoho, kdo má jiné než RS?? Jinak ty křídla co jsou ještě vidět na O1 alá WRC to mě moc nebere :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Jsi vyrob svoje když se ti nepáči RS či WRC :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 :lool: :lool: No to nevím jak by dopadlo. Jinak RS se mi líbí moc ale myslel sem něco, co není tak obvyklé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Já myslím, že u OI nemá cenu vymýšlet jiný křídlo než RS (z OI nebo z OII), toto jsou nejhezčí křídla a jiný prostě lepší nebudou ;) . Pokud by jsi se chtěl nervomoci odlišit, tak tam dej nějaký ''žehlící prkno stylu Rychle a zběsile'' a budeš vyjímečnej :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Konny :DDD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Laďa Říha Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 a na OI pasuje normálně bez jakých koliv uprav aji RS křídlo ze dvojky jo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 Normalne nepasuje, ale da se koupit upraveny prave pro OI ;) , kdyztak napis clenu MiR, ten si tedka jedno porizoval, tak ti poradi i kde ho kupoval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 já ho kupoval na aukru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.