vittorio Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Bez nizsiho podvozku nejedu ;))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 taky to budu muset poladit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoyas Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 vidime sa :) inak ak budete riesit ubytovanie napiste to sem :P ak by bolo mozne byt s vami v dome tak by bolo super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 pokud bysme pouzili model jako letos tak bysme meli jet na vikend 24 a 25, ale tusim jsme rikali ze to zkusim o tydn driv takze 17 a 18. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Vidim to napodobne a treba se nektery clenove objevy na dil nez 1 den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 To si ještě rozmyslíme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoyas Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 ja urco na vikend :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 já jsem si to letos opět maximálně užil takže příští rok jednoznačně znovu a ještě níž :lool: es ist zu hoch. klidně bych dal stejný ubytko jako letos? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Tak já po loňském fiasku určitě budu chtít jet...aaale přemýšlím kam. Zda do See, nebo do radši do Holandska... Jak vidíte Polizei kontroly? Nebude to zase horší než letos? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 me prijde ze to holandsko na betonovym letisti teda neni nic moc, tady je priroda, vylety, i koupacka nekde muze byt apod. ubytko klidne jako letos, bylo to tam fajn ale to abych setril na vzduch a nebo na stavitko novy, nevim no. a ty 18ky jsou na worth taky maly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Hele myslim ze s nasima autama tam stejne diru do sveta neudelame... Jde o to si to zazit projet ty mista, pobavit se. Ne cpat desitky tisic do auta jako vstupenku ;) No celkem se letos resilo ze se na to pristi rok spousta lidi vykasle tak nevim. Marku nevis co planuje treba low familia? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 nechcem vam kazit radost,ale worthersee tour 2014 bude dost slaby,kedze vela ludi ho bude bojkotovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 lepsi to pozdeji odpiskat protoze je to bojkotovano jakozto reakce na letosni chovani policie, nez nemit pripraveny noic a resit to na posledni chvili. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 bratr : ja vim, ale sere me to , ty ses v pohode ale co ja :D olaf : jj to je pravda mato : slyseli jsme, ale nevim co kde bude a bojim se, ze zrovna my kdyz budeme asi chtit dojet za low familia nekam s nasima hajtrama tak nas vypiskaji :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 to holandsko nie je zle,isiel by som asi aj ja buduci rok,ono sa to nekona iba na tom hangare,ale je to dost podobne worthersee,tiez tym zije cela dedina a minimalne 2-3 tyzdne to trva cele,takze netreba sa toho holandska bat a hlavne ti tam nebude nikto kontrolovat svetlu vysku a technicky stav vozidla,v rakusku ked to bude este horsie ako tento rok co sa kontrol tyka,tak dakujem pekne :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 tak potom jo :) rad bych objel benelux autem, cili bychom to mohli spojit a na worth se vykaslat a uvidime co se tam bude dit a jak to bude ve 2015 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Tak jsem rád, že sem Maťo dal článek. Tak nějak jsem si myslel, že to bude. Jako po pravdě jet tam 600km a bát se na každém rohu, že se na mě bude léčit rakouskej policajt, nechci. Vím, že je tam krásná přiroda apod., ale nevím zda mi to za to stojí... Benelux je krásný kraj taky a pravda je, že jediné co na vás tamní policajti ukáží, je palec nahoru. Jde jen o to chovat se slušně a garantuji, že si to tam užijem minimálně stejně jako v A. Luigi, myslíš, že bys ten článek mohl odborně přeložit, aby si ho mohl přečíst každý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 taky bych pristi rok vyrazil a to Holandsko by me lakalo podstatne vic nez rakousko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Holandsko se da stihnout jeste letos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 To je financne neunosne :) na buduci rok sa rad pripojim k bratom cechom do holandska Inak verim v to,ze ten bojkot prinesie na sezonu 2015 vytuzene ovocie a pochopia tam konecne seci ze Worthersee nie je iba o tom co najviac nahrabat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Nechal bych to Holandsko na příští rok, taky bysme určitě jeli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 to si nejsem jisty kdyz je to za 3 tydny :D navic ja ted jedu na tyden sluzebka, pak tyden dovca, pak hned voda a pak mam co delat se srazem :( za me uz letos jen zamberk :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Za mě taky už jen Žamberk! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 ja uz bych letos urcite nejel, kdyz tak bych naplanoval pristi rok a urcite bych to spojil s nejakym cestovanim cestou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Jsem pro :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Tak aby se nereklo ze na to seru :D Musi to byt odborne? V kostce tam je napsano ze Katalog XS-Mag ktery pravidelne od roku 98' pravidelne navstevoval Wsee Tour a předtím Wörthersee tak musi s litosti priznat ze 13' byl posledni rok a to kvuli prave Polizei a jinym prvkum ktery hrajou roli. Musite si uvedomit ze Wsee a jeho okoli je v podstate rekreacni oblast pro opravdu opravdu movity lidi z Rakouska ci Nemecka a nikdo z nich neni zvedavy na nas (Proletariat :D ).... Pisou o tom ze bohuzel i v tydnech pred ofiko termínem uz se shromazduji vypitci a mlada gummi gummi generace... A co je nejhorsi ze i nas klidny ci Low Familia, Airless Riders atd. pro ne jsou vsehny stejny blbci, a prave na povel obcanu pro ktery taky neni fajn ze z jednoho vikendu se staly 4 tydny automaniaku na vsech rozich, se zacali pevne angazovat organi at uz civil ci ofiko.... A ke konci pisou ze se bohuzel bude muset ta nase scena upoustet hlavniho terminu kdy je teplo a smerovat to na See 2.0 coz je sjezd po ofiko Wsee takze reloaded, ve smes nekdy v terminech 1.9-20.9 Doufam ze se Vam trochu libi preklad chyby si nechte nebo prosim admina o opravu.... Diky stocovy za upozorneni na prani prekladu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 WortherseeBoykott2014 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 z různých stran jsem letos slyšel, že nic moc. Je to škoda :( jinak "novinka" je toto: Jedná se o anonymní udání, že jste tam někde překročili rychlost a bude vás to stát 35€. Autor apeluje na to, abyste bez nějakého důkazního materiálu nic neplatili ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.