Guest loksik.lubos Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 zdravim mam mensi problem ked nastartujem len za studena tak mi vybehnu otacky pomali na 2000 ako keby pridal plyn predtym mi to vobec nerobilo startovala normalne ako aj za tepla. A zaroven vybehne kudol ciernosedeho dymu olej ani nic nezerie po zoahriaty uy je vsetko v poriadku. Stretol sa niekdo s tym najzdene cca 177 000 km hneva ma to hlavne ked startujem za rana ked je motor este dost studeny tak to zareve ako hrom. Dakujem za daku poradu co stym je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanley23 Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 a jak dlouho ti beží žhavení? mě to dělalo čidlo teploty chladící kapaliny ale vyběhlo to jen do 1300ot a žhavilo to to asi 20s. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 jestli si někdo nehrál se startovací dávkou, ale i tak to je zvláštní. Podíval bych se na tu dávku a na předvstřik. ted v lětě t ostejně nežhaví, žhavení začíná u 5 stupnů nad nulou, pokud máš v pořádku čidlo chl. kapaliny, bere to údaje odtud. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanley23 Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 jojo to je pravda že nad 5 stupnu nezhavy abych to uvedl na pravou miru myslel jsem kontrolku zhavení jak dlouho svití......mě prave pri asi 10-15 stupnu svítila asi 20 sekund.......po výměně vše cajk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
adkowhite Odesláno Prosinec 22, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 Ahojte nechcem zakladať novú tému tak by som sa len spýtal presne ako lokskikovy sa my pri štarte zdvihli otáčky motora samé odseku a bolo zle čidlo teploty( predtým vymenov boli štarty úplne v poriadku)po výmene čídla úplne zle štartuje štartér horko ťažko pretoci motorom,ale chytí.keď zhasnem motor a znova nastartujem chytí hneď žiadne ťažkosti(štartér po repase a baterkou to určite nieje)inokedy chytí hneď či stojí deň alebo je mínus 7.otázka je ci to robí to čidlo vymenené prosím ďakujem octavia 2002 81kw motor asv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.