Guest Vircz Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Zdravim řeším cukání motoru v tahu, vyměnil jsem váhu vzduchu i palivové čerpadlo, cukání se rapidně zlepšílo, ale stále je cítit a stalo se mi, že ve 160km/h se vyplo turbo. VAG hlásí: 00575 - Tlak v sacím potrubí 11-10 - regul. hranice podkrocena - sporadicky Auto mám teprv pár dní a všiml jsem si, že někdo lepící páskou spravoval hadice od odvětrání klikovky. Nemůže to způsobovat tu netěsnost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Muze byt, napred zkontroluj vsechny hadice a poskozene vymen a vymaz Vagem chyby a uvidis jestli se to zlepsilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Udělej to co píše MiR, zkontroluj všechny hadičky a který budou špatný, tak je vyměň. Tento motor je totiž hodně citlivej na netěsný hadičky, stačí když je jedna děravá a v ten moment jde výkon rapidně dolů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macomh Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Riešim podobný problém na mojom 1.8T/110kW AGU. Vedel by mi niekto poradiť, že ako ho nalogovať cez VAG? Tlak turbna, N75 atd, čo tam patrí. Diesel mi napísali, že sa loguje 3, 10, 11 bloky, ale to nebude to isté ako benzín s turbom, takže ak by niekto poradil, bolo by to super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.