dura Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Ahoj chtěl jsem se optat zdali je vyhoda mít v autě maxi dot či ano nebo ne.A ještě že mají problém s tím že občas svítí a nebo ne. ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Tak ho nech opravit . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 výhoda nevím ,ale rozhodně to vypadá lépe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filos Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Taky zvažuji dodělání Maxi dot, bohužel však nevím, zda se to ke mě dá dát a pokud ano, tak jestli je potřeba vyměnit komplet budíky nebo jen ten "panel" uprostřed. Četl jsem, že je potřeba mít komfortku 3G a navíc je potřeba, aby to umělo signalizovat otevřené dveře. VAG kabel bohužel (ještě) nemám takže nezjistím, co mám za verzi (či generaci komfortky dle toho "g"?).Otevření dveří signalizováno u mě je ale jen pomocí červené kontrolky, ze které nejde vyčíst, jaké dveře jsou otevřené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 10, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2013 Ono záleží na modelovém roku, pokud máš už sklopné klíče s dálkou tak už máš 3 generaci. A budíky musíš vyměnit komplet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filos Odesláno Srpen 10, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2013 Díky za odpověď. To mě potěšilo protože podle všeho tedy 3g mám. Rok výroby je 2002 (pardon, zapomněl jsem uvest), facelift a sklopné klíče mám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 10, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2013 Tak že nebude problém dotáhnout lampičky ve dveřích a i ostatní vychytávky. A maxidot je parádní věc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filos Odesláno Srpen 10, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2013 Pokud myslíš tyhle, tak ty už tam mám :-) ale líbily by se mi i ty, co svítí ze spodu dveří. Na tyhle práce (včetně hoto maxi dotu) už ale bude potřeba někoho sehnat. Já bych se v tom rýpal strašně rád sám ale vím o tom prd a tak se toho i bojím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Ono záleží odkud jsi, je tu pár odborníků kteří ti určitě rádi poradí a pomohou. Prostějov je to Váša Praha je to Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Houmi Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 J mel jen malej pod otackomerem , aledocpal jsm i rs budiky s maxike a vypada t pekne :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Kde a za kolko si zohnal RS budiky s maxidotom? Presne tie zhanam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Houmi Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Kde a za kolko si zohnal RS budiky s maxidotom? Presne tie zhanam Od jednoho kluciny z netu za 3500 :-(. v krame stoji cca 6 no. Pak uz jen doma nakodovat a sparovat cca 25 minut prace i s hledanim kodu ve starejch budikach :-). jo jde o to hledat a rychle koupit moc jich neni a hlavne ne takhle vypadajicima , tyhle byli uplne novy :-) vecina ma cerveny rucicky tyhle maj modry :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 jedny RS maxidoty bych taky měl.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitris Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Ahoj milhausku, máš ještě ty budíky? Případně za kolik by si je prodal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.