Vasekk Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Kola prevazit, ten kdo to vazil spatne ocistil a odmastil povrch. Jeste se mi nestalo aby mi upadlo nalepovaci zavazi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Stěrače mám samozřejmě vypnutý a zapínám je na senzor pouze v dešti. Občas je třeba zapomenu vypnout, ale ony se připomenou, jelikož stačí nějaká blbá moucha a už stírají. Ale to IMHO není vada, ale vlastnost. Není důvod je mít pořád zapnutý. A závaží na kolech mi nikdy neupadlo. Naopak to drží tak, že když ho člověk chce sundat, tak polovina lepidla zůstane na ráfku a pomalu ani nejde dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iphonik4 Odesláno Červenec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 @SKAJA: Jop, s těma senzorama mi to řekli i v servise. Dělali mi i diagnostiku celého systému skrz reklamaci toho tachometru a vše funguje ok. Kdyby se senzorem nebylo něco OK, tak by jim to hlásilo. Jako obecně se dá říct, že funguje dobře, jen má na můj vkus příliš velkou citlivost. @SKAJA, Vasekk: Co se týče závaží, možná, že jsem jen plašil. Našel jsem na protilehlém místě kusy toho lepidla (viz foto). Takže jsou to zřejmě pozůstatky z posledního převážení (ikdyž nechápu, proč strhávali všechno závaží, aby potom znovu lepili na opačnou stranu kola.. Stačilo pouze odebrat/přidat další závaží na původním místě. Psal jsem si se známým, který je vedoucí hlavního servisu pro Škoda/VW v Olomouci a napsal mi, že by to neřešil a počkal s vyvážením až do výměny kol za zimní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 na senzoru muzes mit bublinu a tim padem ti muze blbnout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Pokaždé, když převažujou kola, tak se staré závaží sundává!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 resp se nejdřív kolo zváží se starým závažím a pokud je rozdíl, tak se staré sundá a jede se nanovo... umej si to lepidlo - jde hoodně blbě a neřeš do dalšího převážení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iphonik4 Odesláno Srpen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 @p2p: bublina ma mezi sklem s senzorem vidět není. Prozkoumáno lupou :D navíc ten senzor ani nezapíná úplně samovolně. Např. že bych jel po dálnici (s čistým sklem, na přímem slunku) a najednou sťerače se aktivují. On tam vždy nějaký impuls je (např. právě přechod z ostrého slunka do stínu). Spíš bych hledal chybu v přílišné citlivosti. @Dakie, Rolbař: díky moc za info chlapi :) už to chápu.. A Dakie, promiň za amatérštinu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Tak mě sundávali závaží vždy, je to o přístupu každého servisu Navíc mi neúčtují cenu závaží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iphonik4 Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 @ SKAJA, Rolbař: tak už jsem odstranil lepidlo z původního závaží :) s převažováním kol počkám na zimu. Jinak lepidlo šlo krásně dolů technickým benzínem, ale hlavně tímto přípravkem. Šlo to krásně dolů po nastříkání. Vřele jej doporučuji. Krásně odstraní i například pozůstatky dálniční známky a jiných nálepek ze skla jedním setřením. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.