jenifer Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 jak povolit ty dva sroubky na vytazeni vnitrku vahy hlavne cim je to bosch torx nepasuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mausek Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 jak povolit ty dva sroubky na vytazeni vnitrku vahy hlavne cim je to bosch torx nepasuje ja tam mam torx-ale vrtany 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenifer Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 ja tam mam torx-ale vrtany ja take ale na vaze je jenom 5-hvezdicka torx kalsika ma6 hvezdicek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Přesně tak, já to jednou vyndal a zpět nandal kombinačkama, chytnul jsem to prostě za hlavičku a šlo to pěkně a to i přitáhnout a před nedávnem jsem použil takový ten plochý šroubováček, co má uprostřed výřez, prostě dvoj vidle a tím to šlo taky pěkně, není to moc utáhlé. Kámoš ty šrouby po vyndání kombinačkama nahradil obyč na křížový šroubovák a má klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenifer Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Přesně tak, já to jednou vyndal a zpět nandal kombinačkama, chytnul jsem to prostě za hlavičku a šlo to pěkně a to i přitáhnout a před nedávnem jsem použil takový ten plochý šroubováček, co má uprostřed výřez, prostě dvoj vidle a tím to šlo taky pěkně, není to moc utáhlé. Kámoš ty šrouby po vyndání kombinačkama nahradil obyč na křížový šroubovák a má klid. vyndavaljsi to proc kvuli cisteni cim jsi to delal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Přesně tak, opláchl jsem jí lihem, ale většinou se na to doporučuje čistič brzd. Kdych věděl, že jí nezničí ponoření třeba do vody, tak jí dám do ultrazvuku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenifer Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Přesně tak, opláchl jsem jí lihem, ale většinou se na to doporučuje čistič brzd. Kdych věděl, že jí nezničí ponoření třeba do vody, tak jí dám do ultrazvuku. bohuzel nemuzu nicim povolit ani kombinacky ani trn sroubovacek drzi to jak prase nekde se musi urcite sehnat origos bit 5-hvezda.poradte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 skus to stranovejma štípačkama líp se kousnou do hlavy šrouby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenifer Odesláno Červenec 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 skus to stranovejma štípačkama líp se kousnou do hlavy šrouby tak bohuzel ani to nepomohlo drzi jako svina nejaka dalsi rada dikes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenifer Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Přesně tak, opláchl jsem jí lihem, ale většinou se na to doporučuje čistič brzd. Kdych věděl, že jí nezničí ponoření třeba do vody, tak jí dám do ultrazvuku. ahoj myslis ze to ma vliv na spotrebu zitra budu mit origos bit 5-hvezdu tak to zkusim do toho lihu jsi ji ponoril nebo jenom postrikal jinak mam 81kw ahf combi a mam ted furt spotrebu pres 6-litru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.