Přejít na obsah

vaha vzduchu

jenifer

Doporučené příspěvky

Přesně tak, já to jednou vyndal a zpět nandal kombinačkama, chytnul jsem to prostě za hlavičku a šlo to pěkně a to i přitáhnout a před nedávnem jsem použil takový ten plochý šroubováček, co má uprostřed výřez, prostě dvoj vidle a tím to šlo taky pěkně, není to moc utáhlé. Kámoš ty šrouby po vyndání kombinačkama nahradil obyč na křížový šroubovák a má klid.

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, já to jednou vyndal a zpět nandal kombinačkama, chytnul jsem to prostě za hlavičku a šlo to pěkně a to i přitáhnout a před nedávnem jsem použil takový ten plochý šroubováček, co má uprostřed výřez, prostě dvoj vidle a tím to šlo taky pěkně, není to moc utáhlé. Kámoš ty šrouby po vyndání kombinačkama nahradil obyč na křížový šroubovák a má klid.

vyndavaljsi to proc kvuli cisteni cim jsi to delal

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, opláchl jsem jí lihem, ale většinou se na to doporučuje čistič brzd. Kdych věděl, že jí nezničí ponoření třeba do vody, tak jí dám do ultrazvuku.

bohuzel nemuzu nicim povolit ani kombinacky ani trn sroubovacek drzi to jak prase nekde se musi urcite sehnat origos bit 5-hvezda.poradte

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, opláchl jsem jí lihem, ale většinou se na to doporučuje čistič brzd. Kdych věděl, že jí nezničí ponoření třeba do vody, tak jí dám do ultrazvuku.

ahoj myslis ze to ma vliv na spotrebu zitra budu mit origos bit 5-hvezdu tak to zkusim do toho lihu jsi ji ponoril nebo jenom postrikal jinak mam 81kw ahf combi a mam ted furt spotrebu pres 6-litru

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...