Přejít na obsah

Problem zo softverom??

Doporučené příspěvky

Nazdar,

Potreboval by som radu.Mam OII RS 2008 a 190 000km.Začinam mat problem s DPF filtrom a znami co robi v skodovke mi odporucil protec cistic dpf.Takze som vybral filter nalial 3l cisticu pockal cely vykend namontoval,vymenil snimac G450 ktory porovna tlaky a stale sa mi rosvetcuje kontrolka DPF.Niekdy zhasne a zregeneruje filter sama inokedy nie a hodima do nudzoveho.bol som v skodovke povedali ze je pokazeny egr ventil tak somsi ho vymenil a stale rovnako.ako to tak sledujem aj ine auta ktore mam moznost nacitat a citam na forach vyzerato na problem zo softverom.Nemam ani raz upravovanu RJ podla VCDS.čize moja posledna nadej je uz len v softvere??

Vedel by mi niekto poradit ci si myslim spravne alebo ma naviest na neake riesenie lebo uz ma to prestava bavit.Kamart v skodovke vravi ze musi byt problem s tlakmi pred a za DPF lenze to mi ukazuje pekne,a vsimol som si ze pri regeneracii mi nestupa spotreba akoby mi nedavalo povstrek.Mohol by pomoct novy soft????Kamos tvrdi ze novi soft mi nepomoze...

Velmi pekne dakujem za akukolvek odpoved

Odkaz ke komentáři

Nám se stávala téměř totožná věc, a nedávno spadla do nouzáku, rozsvítila se kontrolka motoru společně s DPF a hotovo. Ve škodovce hned řekli, že to bude chtít přehrát software, takže vyměnili čidlo tlaku vzduchu, čidlo na filtru, přehráli software a od tý doby vše ok.

Upraveno uživatelem Dakie
necituj předchozí příspěvky ;)
Odkaz ke komentáři

Proc ti ten zmamy ze skodovky neprehral ten soft ?

Pretože stále tvrdí že v tom nie je problém podla neho.A už som počul na to miesto kde robí viac stažností tak sa chcem už pohnuť s miesta dalej a vyriesit problém.Mám este jedného známeho v druhom škoda servise a on mi povedal ze sa to dá a je to tak na polhodku robota a vie to spravit pre man za symbolický poplatok 5eur.Lenže teras nemam čas na auto a čital som tu od viacerých členov ze si upgrejdovali RJ a ja nemam ani raz, tak si to chcem ujasniť.

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...