Vasekk Odesláno Říjen 19, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 To si nemyslim, že by to nebylo dobře prodejné. Je to 2006ka takže až to bude jednou prodávat tak to bude facelift ksicht za málo peněz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 19, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Tak zase opraví auto vylepší pro svoje citeni atd, v tom problém nevidím, horší když to pak někdo ukradne nebo rozbori 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Tak oko by to bylo lepsi hned koupit facelifta a nemnet s tim namahu na prekopavani atd... :-D ale zas cena byla moc dobra na ten stav a vybavu :-) A ja mam raf kdyz si auto delam a hrabu se v nem je to potom dobry pocit , co bych delal kdyby to uz facelift byl :-D u nas se ukradla snad 1 octavka za 5 let.. parkuju v garazi a jedine zeby mne nekto naboril :-) bude to doufam fesanda na jaro ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Dneska probehla kompletna očista interieru a exterieru Nejake fotecky auta a jesen B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Říjen 19, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Tak krásný auto, tak krásný fotky ale co ty plecháče??? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Kamarade ja u mam winter Kit :D podarilo se mi prodat za super peniz elektrony co sem mnel tak sem dal zimaky uz sak stejne uz bude zachvilku treba prehodit ;) az na jaro budou nove kola :) Jinak diky za chvalu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Říjen 19, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Ty si prodal ty Pegasy? To si je měl nechat na zimu. Já jsem je měl jako zimní na předchozí octavce a byl jsem spokojenej, že jsem se půl roku nemusel dívat na nějakou obludu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 To sem taky rozmyslal ze je necham a dam do cerne ale nakonec sem koupil zimaky na plechach.. no nevadi.. ted dumam jestli na leto 18 nebo 19 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 20, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 Na to je jednoduchá odpověď 19" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 20, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 Presne.. Alessi má pravdu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Říjen 20, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 Moc pěkný combík a ta barva je fakt skvělá těším se na příští rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 To jo uz sa oplata aj 19 ale to zas budu muset aj podvozek kupit novy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Panove nevite kde se da koupit novy znak SKODA do volantu ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 volantech prodává záslepku tuším i s chromovým úsměvem. Taky nad tím totiž uvažuju :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 to sem kukal prave a chcu za to 500 kc a este im musis poslat ten tvuj.. kvuli znaku to prdim na to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Ja som im tam pisal pred casom a tie zaslepky uz nemaju a zrejme uz mat ani nebudu. Tiez to maju aj na stranke uvedene http://www.volantech.cz/userFiles/dsc_0912nove-logo.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Přesně. Jednak mi odpověděli, že to už nemají a jednak jednání majitele nemá obdoby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Stickler - z toho jejich jednání jsem nebyl zrovna nadšen když jsem tam volal. Tak aspoň vím že se mi to jen nezdá Jinak tady ho ještě pořád mají: http://auto.bazos.cz/inzerat/29068698/NOVE-VOLANTY-SKODA-AUTO-OCTAVIA-II-FLTOUR-2009-2012.php http://auto.bazos.cz/inzerat/28732213/NOVE-AIRBAGY-ZASLEPK-S-LOGEM-SKODANOVE-LOGO.php http://auto.bazos.cz/inzerat/28731525/ZASLEPKY-AIRBAGU-AIRBAG-SKODA-NOVE-LOGO.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 1100Kc? Trochu moc ne? Skusil som im napisat, kolko to vyjde na SK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 to jo. Přijde mi to za záslepku trochu úlet.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 ...navíc kdo to vymění. Já bych do toho nešel. Mám od zdejšího člena nabídku na běžnou záslepku se starým logem s chrom úsměvem za docela dobrou cenu (500,- Kč), ale nemohu to koupit, protože mi to nemá kdo vyměnit :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 scoutař boukič mě na to psal návod, tak stejně pojedu k Jardovi, tak ten by to asi zvládl. Jinak já od volantechu kupoval MF na předchozí oktu a v pohodě domluva, volant mě přišel do druhého dne na dobírku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 si myslim ze to je dost za tu zaslepku, takovy prachy kvuli znaku za to urcite nedam :) pockam az budou nekde takove znaky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 A nezkoušeli jste někdo aspoň vyloupnout ten stávající znak? Dalo by se ho nahradit vším možným, jen když má takový blbý tvar, špatně se na něj něco lepí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 nekde se da koupit urcite, Kocina ho ma ve volante a rikal ze ho koupil nekde na srazu jen tak a ted kdyz koupil O2 tak to skusil primerat a pasuje uplne presne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 To by se hodilo zjistit, čím to páčil ven. Nerad bych si zmrvil volant, ale jestli stačí prosté páčení šroubovákem..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 jenze to je stary bag, kdovi, jestli ty nove nemaji jiny system, napr prilepenim ci neco jineho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 je to stary bag a delal to srubovakem :) ja myslim zeby i novy isel tak isto vyloupnout, jen to no aby se neponicil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 nekde se da koupit urcite, Kocina ho ma ve volante a rikal ze ho koupil nekde na srazu Lenze pred dvoma rokmi Kupit bag z Citiga a mas pokoj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Přemýšlím, zda ten znak aspoň nepřelepit něčím, co je k dostání - třeba hliníkovým znakem (přímo určeným k přelepení originálu) např s logem R, jak má VW.. Jiná možnost jinak asi není.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.