majinek Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 No sak toto :D takze ostavam u mojj volby kolies ktore mam v plane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Tie si myslim ze budu top 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Srpen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 Nakonec jsem koupil cerne kola na zivo vypada auto luxusne Tu jsou nejake nove fotecky z chorvatska :P Mame nove rozvody s vodni pumpou, novy olej v DSG tak uz znova krasne preradovani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 Parádní fotky ! Kola vypadají moc pěkně ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 Myslim ze jsi to trefil ty cerny ke grafitove jsou luxusni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 Pekny fotky, pěkný auto :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Srpen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 diky za chvalu panove a ani to neni tvrde na 19" ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 vypada to skvele i s tim stresnim boxem,mas ji luxusni ;) jo na 19tkach to neni strasne.... navic se tam hodi vetsi uz nee ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Srpen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 jo kola to uz vacsi nebudou toto je max i pro komfort i pro auto :) sem zvedav kdy ty nahodis uz kola :P zitra jdu zapojit konecne denni sviceni co mam v narazniku z fabie RS 2 tak sem zvedavy jak to dopadne a popripade hodim foto jak sviti a uz bez boxu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 ty ledky jsou pecka,budes to mit hezke s nema a sviti paradne! ;) Kola podvozek jdou nahodit pristi tyden o vikendu,pres tyden dodelam drobne exterierove a interierove veci co mi jeste chybi a pak udelam nejke spy foto pred Zamberkem ;) Ale tvuj vuz vypada nadherne na tech kolech a s tim stresnim boxem,klidne bych ho tam nechal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Srpen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 to jsem zvedav jake to bude ale hlavne prakticke abych nemusel vypalovat xenony cez den.. este mi to dojde v pondeli Lubinob nakodovat :) tak to jsem zvedav jak bude vypadat s new kolama a podvozkem ;) do Zamberku sem chtel taky ale nevim nevim jestli mi to vyjde.. Box je cerna leskla nalesten vypadal krasne ale pocasi bylo katastrofalni tak cele auto jako prase a to sem ani na dovolene este nebyl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 9, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2014 Majo tie kolesa si veru trafil. Osobne moc nemusim cierne kola, ale tieto grafitke pristanu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 takova dnesna fotka .. a snehu nikde :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Nejakej Patek sem tu nic nepridal, tak aspon nejake male novinky nahodim :) zatmaveni zadnich svetel :) nove mračitka dnes nastriknuta do laku tak zitra pujdou na auto :) pruziny Lowtec -40/-30 Nove dily naprav + novy setrvak DSG Sachs a auto ted bude v servisu od pondeli prevodovka nekde tece :( tak pujde asi na repas... nebo nejaku druhu musim koupit.. aaa nakonec po 19kach znova Neptune 18" pujdou po oprave prevodovky na auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Kukam ze si tu pisu sam ze sebu :D tak si este dopisu ze uz mam po Repasu DSG + novy setrvak, pruziny su na aute, nove dily naprav a nejaka ta foto na rychlo a spionazni od kolegu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Cau, pekne se o ni staras! V kolika km jsi daval novou spojku a repas DSG? Na kolik te ten sachs vysel? Premyslim, ze spojku vymenim preventivne, mam 220 tis km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Ahoj diky :) ja mam 260 000 a setrvak uz byl KO.. prevodovka musela na repas protoze prasklo tesneni vytekal olej a zhorali lamele... Sachs mna vysel cca 10000 KC z Autodilyplus.cz cez Martina Jelecka :) ted je to supr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 (upraveno) Majo s tymi neptunami je to uplna nadhera ...pred tym si ich nemal davat vobec prec, na tu grafitku krajsie mozno asi ani nie su :) BTW nemas odmerane, kolko mm mas teraz od stredu kola po hranu blatniku na obidvoch napravach? Upraveno Květen 27, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Tiez som teraz uz toho nazoru a este mi to vtedy Lumi hovoril ked ich odomna kupoval ze aby som este neplakal za nima :D Nene nemam to odmerane ale zajtra to odmeram a napisem ti kolko to ma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 (upraveno) Ahoj, co se všechno dělalo na té převodovce? A kolik Tě repas stál? Mám taky najeto 260 tis., tak abych tušil, co mě čeká. Já měnil setrvák ve 210. Děkuji, Jakub. Upraveno Květen 27, 2015 uživatelem jakas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Ahoj, ja sem to musel dat na repas protoze prasklo tesneni, zacal vytekat olej a zhorali lamele.. repas stal 40 000 kc.. v cene su nove lamele, komplet vse v prevodovce nove, napusten novy origo olej a nove cerpadlo oleje.. a ja sem dodal novy setrvak... Setrvak menit nemusis urcite.... a kdyz ti netece olej z ni a jede jak ma tak ti urcite vydrzi este ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Ahoj, děkuju za informace. Kde jsi nechával repas dělat? U Sixty? J. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Fesanda to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Květen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 Jakas : u Sixty ne delala to nejaka firma v Kyjove nejaky pan... to mi vybavoval kamos co mi delal auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Květen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2015 a mame Nachipovanee 179 koniku a 408 NM Velke dakujem Michal Pieszka TDI DRAPEK je to borec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Srpen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2016 tak troska pro ozivenie, Octu stale mam repas, turba, nova hlava, podlozky pod zadni kola a kopa KM bez nehod :D Vidime sa v ZAMBERKU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2016 Octa je na prodej, kdyby nekto mnel zajem info ve sprave :) Mam uz doma O3 Combi DSG 2,0 TDI :prcprc: :prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.