pistelacek Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Mam problém, neustále mi odchází napínací kladka u řemene - ten pístek, Měnil sem volnoběžku ca. před 20.000 km a opět mi motor na volnoběh vibruje a za chvíli mi odejde zase pístek na kladce. Nevíte, co to způsobuje? Nevím zda to souvisí, ale když chcípam motor, tak se jako by motor oklepe, zavibruje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Srpen 10, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2013 mám stejný problém, volnoběžka má najeto asi 7000 km a motor stále vibruje. Údajně to může dělat i spojka klimatizace, mrkni se jestli to nezačne vibrovat víc když sepne kompresor - to je můj problém. Jinak neodchází pístek ale kladka jako taková, ten pístek nemá skoro žádnou sílu v porovnání s tělesem kladky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Srpen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 mám stejný problém, volnoběžka má najeto asi 7000 km a motor stále vibruje. Údajně to může dělat i spojka klimatizace, mrkni se jestli to nezačne vibrovat víc když sepne kompresor - to je můj problém. Jinak neodchází pístek ale kladka jako taková, ten pístek nemá skoro žádnou sílu v porovnání s tělesem kladky díky za radu, zkusím mrknout na tu spojku u klima. Jinak ten pístek jen tlumí vibrace kladky. Zkusím sundat řemen a zkusit, jestli jdou všechny řemenice zvolna a nezatuhla nějaká. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Srpen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 tak klima to není, jen sem zjistil že mi zarezlo kolečko u kladky a od toho to škube, jak se zasekává 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.