kulllda Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Zdravím.Už týden mi vždy ráno po nastartování se rozvítí a pípne kontrolka chlad.kapaliny.Asi tak po minutě to zhasne a vše je v pořádku,ten den mi to už neudělá,zase až na druhý den ráno.Kapaliny tam mám tak v půlce mezi ryskama min-max.Poradíte?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TGM1917 Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Myslím, že chybí nemrznoucí směs. Dělá to při kolika stupních? Když to projedeš a vypneš/zapneš motor - je to ok? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kulllda Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Myslím, že chybí nemrznoucí směs. Dělá to při kolika stupních? Když to projedeš a vypneš/zapneš motor - je to ok? Dělá to tak od 3 stupňů níže.Dnes bylo tepleji a neudělalo to.Po projetí je to o.k.Takže je to jako naředěno na málo stupňů?? ;) .Díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 ;) :lool: Treba ocistit cidlo -2 tycky v nadrzke na chladiacu kvapalinu-gulu. ;) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Je to čidlo, taky to může být tím že seš na nakloněné rovině a čidlo si myslí že máš míň. Určitě bych to dolil a očistil čidla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kulllda Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Je to čidlo, taky to může být tím že seš na nakloněné rovině a čidlo si myslí že máš míň. Určitě bych to dolil a očistil čidla. Nic jsem neopravoval a zatím to funguje, asi je to tím, že se oteplilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fofoja Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 mne to robilo po výmene chladiacej kvapaliny, asi to bolo zavzdušnené, už to prestalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FOX Odesláno Březen 18, 2010 Sdílet Odesláno Březen 18, 2010 Mě to dělalo taky.Nic sem nedolíval, pojezdil sem čidlo šroubovákem a od té doby nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.