malkovicz Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Zdravím tak taky představím svoji Octu je to 4X4, 2.0 FSI 110 KW, rok výroby 2006. Mám ji cca 2 měsíc a čím dál tím víc ji přicházím na chuť Před Octou jsem měl Passata B5.5 rok vyroby 2003 1.9 TDI 74 KW PD. Musím říct že benzínový motor je pro mé ježdění idealnější snese nízké otáčky je tichý atd. ale ta spotřeba ach jo ale to už se taky řeší brzy bude LPG konečně jsem sehnal firmu ktera je schopna na tenhle typ motoru (BVX) namontovat LPG je to tahle firma ( http://www.lpg-autogascentrum.cz/ ). Jinak co se týče zpracování tak je VW Passat o řádný kus dál myslím tím polstrování kufru, tvrdost podvozku, síla plechu karoserie (u octy mi přijde hlavně při leštění že se hrozně prohýbá hlavně na střeše a na kapotě to u Passata nebylo). Ale jsem spokojen a hlavně už se těším na zimu až pořádně prubnu ten Hadex druhé generace Tady ještě pár foteček když jsem dotahoval plechový kryt motoru a nechtělo se mi kroutit pod autem tak jsem si vyrobil rampu A trošku výtvarného umění popis pneu bílou barvou ale moc to nedrží už to příště malovat nebudu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 pěkná Oktule. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 28, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 Ty jo,jak to jelo na tu rampu,nemel jsi strach ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
malkovicz Odesláno Červenec 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 Na rampu jsem si najizdel sam :-) Predni naraznik vychazel jen tak tak jeste ze je to 4x4 protoze ma zvednutou svetlou vysku. Jinak paradni pristup pod auto :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 28, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 To si myslim ze pritup byl luxusni. Ja mam mensi najezdy a uz jsem na nich i prohrábnul :o Do toho motru je problém LPG ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
malkovicz Odesláno Červenec 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 Jo stim lpg na tenhle typ motoru je vcelku problem ale tahle firma to umi namontovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Namontovat super, ale myslim, ze s tim budou jen problemy a ta investice se vrati za jednou takovou dobu nez u normalniho auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
malkovicz Odesláno Červenec 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 To si nemyslim mluvil jsem primo s technikem firmy a uz maji zkusenost s temito motory sice je pravda ze navratnost bude prodlouzena tim ze to nebude ciste lpg ale 20% benzin a 80% lpg ale pri dnesnich cenach benzinu a lpg kdy lpg je za polovicni cenu se to porad vyplati. Sice rikal ze u jednoho motoru se stalo ze po 40 000 odesly vstriky ale bylo to auto ktere bylo hdne namahano neustale cesty Chorvatsko a zpet nejaky pan co vlastnil cestovku a vse mu opravili v ramci zaruky ale pry pri beznem najezdu kolem 2 000 km mesicne (coz je muj pripad) zadny problem nezaznamenali a hned me na tento mozny problem upozornili. Takze si myslim ze vcelku solidni jednani firmy ktera hned upozorni na mozne problemy:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 jj všechno se dá a cena té montáže a co to bude??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
malkovicz Odesláno Červenec 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Jo tak přestavba vyjde zhruba od 28 do 32 000 Kč a montují italské systemy BRC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
malkovicz Odesláno Červenec 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Mam dotaz nevi nekdo jestli se delaji na octu jine stresni listy (hagusy ) nez cerne ? Mam na mysli treba chrom atd. Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 stříbrné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
malkovicz Odesláno Červenec 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 A nemas nahodou link kde se daji sehnat dikes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 (upraveno) špičková cena :-) http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/stresni-nosice-boxy-nosice-kol-a-lyzi/stresni-nosice-pricniky/skoda-octavia-05-combi-podelny-stresni-nosic-stribrny-id:4723.eshop http://eshop.skoda-a...4&storeId=10001 Upraveno Červenec 30, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
malkovicz Odesláno Červenec 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 špičková cena :-) http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/stresni-nosice-boxy-nosice-kol-a-lyzi/stresni-nosice-pricniky/skoda-octavia-05-combi-podelny-stresni-nosic-stribrny-id:4723.eshop http://eshop.skoda-a...4&storeId=10001 Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 bych řekl, že spičková cena je tady, jde o to jestli ještě jsou. polovina ceny jetých http://auto.bazos.cz/inzerat/26215357/Skoda-Octavia-2-kombi-hagusy.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 njn ale nejsou v origoš krabičce :-D njn ale nejsou v origoš krabičce :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 kurde, to asi z toho nebudu spat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
malkovicz Odesláno Srpen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Ještě jsem zapoměl na plánované upravy na autě takže: 1. Lpg 2. Stříbrné hagusy 3. Černá maska + výměna znaků 4. Přední + zadní nárazník Octavia Scaut + plastové lišty 5. 17 palcová kola Pallas Škoda že z toho nic nestihnu do Octavia srazu v Žamberku :( Tak alespoň načerpám novou inspiraci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 tak nárazníky sou na aukru a nova sada nestojí zas tak tolik, je to nalakované? http://www.cc-autodily.cz/sada-dilu-octavia-2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lexic Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Jj budou, mám je na autě voprejskany a premejslim co s tím. Zatím se mi investovat do nových nechce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 právě na scoutu je odřený zadní, tak je asi koupím a nalepím, ono se asi nevyplatí to přestříkavat nebo co to na to plácaj, když to opravují 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 No nevím přelakování 1 lemu tě vyjde tak na 500,- (barva je takoý šedý mat, lakoši hnedka ví) novej bez laku stojí asi 1200-1800,- takže nevím jak se to moc vyplatí, navíc to píšeš zrovna ty, kterej řeší jestli to jezdí o půl litra víc nebo méně (nic ve zlým, psal jsi to). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 okay díky za radu, půjdu se zeptat k místnímu lakírníku, má pěknej zánovní box. tu spotřebu jsem myslel tak, že když má TDI a haldex mu je k nečemu dobrý na 20 dnů v roce, tak to zbytečně žere a žádný účinek, to pak vidím větší potenciál si koupit benzín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 (upraveno) OK dobré , stejně tu 4x4 chci :lool: Upraveno Srpen 2, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 tak sem se ptal v cc a pry to není nalakované, takže jak si psal je to lepší odlepit a přinést lakírníkovi btw viděl jsem jezdit černyho scouta a lemy a nárazníky měl bílé, já myslel že se pobliji, ale nestihl jsem vyfotit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 tak sem se ptal v cc a pry to není nalakované, takže jak si psal je to lepší odlepit a přinést lakírníkovi btw viděl jsem jezdit černyho scouta a lemy a nárazníky měl bílé, já myslel že se pobliji, ale nestihl jsem vyfotit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 já bych to neodlepoval spíš bych mu tam dal celý auto at to nalakuje na autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 to je taky možnost, dá se to v poho. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 tak když všichni tankují a je jim to jedno, že nafta vše žere, tak se to tam odlepilo, takže odlepení nemine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.