haromax Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Zdravím ,když jsem vyměnil silentbloky na ramenech dal jsem plné puky z TT ,tak se objevil nepříjemný nešvar začne v určitých otáčkách motoru drnčet stropnice . Když ji přichytím rukou tak ztichne .Máte někdo nějakou radu / kromě výměny auta nebo předělat na kabrio / :D Nebo jestli už to někdo neřešil ? Je fakt ,že mám najeto 300t. tak už to auto bude taky už rozdrcané dík za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Bud ju podloz molitanom, alebo prilep cez hrubu obojstranku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
haromax Odesláno Srpen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 ok dík : vyzkouším nejprve molitan a uvidím co se bude dít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Zajímavý nápad s tím kabrio ! Kdyby ses do toho pustil hoď tu fotky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
haromax Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Zajímavý nápad s tím kabrio ! Kdyby ses do toho pustil hoď tu fotky :D Hehe to bych už opravdu neměl co na práci Ale před nějakými roky jsem znal člověka kterému se to povedlo udělat / ted nevim jestli to byl žigul nebo fiat 125/ chtěl si zkrátit cestu v noci přes staveniště a nějak mu ušlo ,že tam je sníženy průjezd / roura /tak měl cabrio v cuku letu , ještě ,že se blbovi vožralýmu nic nestalo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Tož to je krása :D ale takhle dělat kabrio to je o hlavu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.