Přejít na obsah

Kotrolka Ridici Jednotky poblikava

Guest likegirl

Doporučené příspěvky

Guest likegirl

Caute lidi mam takovy problem. Mam 1.6 75kw 2004 nechal jsem ji delsi dobu stat a vybila se baterie ,znovu sem ji nabil auto startuje, rucka otacek sice v normalu(kdyz je to vypnute) je nekde na 6hodinach ( daleko pod 0 ) chvilku blika service u poctu najetych km, to se pak prepne a ukazuje klasika stav najetych km. To je asi tak 2 mesice zpet.Moc se s autem nejezdilo jestli tak necelych 1000km. Vcera jsem musel doplnit motorovy olej merka ukazovala tesne na minimu tak jsem tam hodil litr a pul zhruba pak to zas ukazovalo ze je to moc coz nechapu ale dejme tomu. Rano ten den jsem jeste cerpal na Shellce natu.95 . Dneska jsme vyjeli do Ikey do ostravy hodina cesty vse ok. Vyjizdime z ikey a auto ma nejaky slabsi tah a i se objevila kontrolka ridici jednotky chvilu tam byla asi 1min a pak zmizela a pak se zase objevila a pak zas zmizela pak znova a tak se to stridalo. Nemate nekdo s timhle zkusenosti ? Vim ze to budu muset hodit na VAG a ocheckovat to.

post-31194-0-61692200-1375367443_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mam 1,6 Tour 75kW 09/2008 96tis.km

Auto som kupoval pred cca. 4mesiacmi v original salone Skoda, este aj s dekretom Skoda plus, mam rok zaruku, robi tam kamarat riaditela a prve co mi povedal s usmevom, ze su to velmi spolahlive auta, ale ze nech pocitam v kratkom case s vymenou lambda sondy, ze to je jednoducho u tychto aut absolutny standard :-) ze nech cakam kedy zacne svietit kontrolka vyfuk.plynov ako tebe a ze rovno mozem dojst na vymenu :-)

Este pani otazka ohladne oleja - po 1.vymene ihned ako som ho kupoval mam najazdenych 10tis.km presne a pozeral som rysku na oleji a je tam skoro dole na tej mierke v tom povolenom rozsahu, cize idem doliat. Auto jazdilo z 80perc vyhradne po meste, start tak 10x za den. Moja otazka je, ci je to ok to zmiznutie oleja po tych km a este otazka, v meste mam priemerku okolo 6,8 - 7,0 na 100km. Som velmi kludny sofer. Aj toto je ok?

Dakujem za postrehy, rady

Odkaz ke komentáři
Guest likegirl

tak jsem to byl rano dat na diagnostiku a vyskocili P0304 (16688) 4a P1403 (17811)

to prvni je problem se 4 valcem to druhe je problem s egr vyfukovymi plyny coz predpokladam ze to bude mit souvislost s prvni zavadou . Co navrhujete? Vim vymenit svicky jen doufam ze to potom prejde jinak by me to sralo sakra .

Ten problem s tim olejem mam take jenze ja mam primo prasklou hadici (po domacku opravenou nekym ) ktera vede zhruba z mist kde je viko kam se leje olej az kamsi k bloku nebo kam nekam dolu kde nejde videt. Kdyztak pak muzu nahrat foto.

Odkaz ke komentáři

Já když auto kupoval, tak tam byla plná syntetika a olej taky ubýval. Motor měl najeto nějakých 40 000km. Změnil jsem to na polosyntetiku 10w-40, s výměnou 10000km nebo rok a je klid, olej neubývá.

Jinak mám rok 2002 :lool: a 71 000 :palec: km najeto k tomuto měsíci..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...