Micak Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Zdravím, mám na Vás dotaz ohledně klimy ve své Octávě 1,8T, r.99, AGU. Auto mám přes cca. rok a pul a vyskytl se problém s klimatizací. Od koupě klima normálně chladila, ale tento rok už to nebylo ono, tak jsem ji nechal asi před třemi týdny doplnit. Vše OK, klima chladila podstatně víc, bez problému. Ovšem tento týden se mi stalo to, že i když mám chlazení na max., tak z výdechů nejde vůbec chladný vzduch. Klimakompresor sepne, motor si poskočí, větráky jak do kabiny tak na chladiči se rozjedou ale nechladí. Zkoušel jsem to i ve stínku a ráno a nic. Climatronic v diag modu chybu žádnou nehlásí a to samé i přes kabel. Redukční ventily proměřeny a napětí do nich jde. Jediné co by mohlo dávat nějaký směr je to, že po celou dobu od doplnění ,při sepnuté klimě, se ozývalo takové divné pohukování až houkání jak od sovy na straně spolujezdce. Neví někdo, co by to mohlo být ? Díky předem za odpovědi a případné rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Máš tam někde díru . . Nech si udělat tlakovou zkoušku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Micak Odesláno Srpen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Máš tam někde díru . . Nech si udělat tlakovou zkoušku Už to tak vypadá, že asi budu muset chtě nechtě navštívit servis. Dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 (upraveno) Jestli to po 3 týdnech nechladí, tak je to děravé někde. U mne prováděli na začátku test vakuový a ten vyšel ok a tak naplnili. Přesto byla náplň za 3 týdny fuč. Když na to koukl další lepší odborník tak jen pohledem zjistil, že mám chladič klimy jak řešeto (takové mastné fleky na něm zepředu). Po výměně chladiče ok. Jinak o té anabázi někde na foru píšu podrobněji... Upraveno Srpen 19, 2013 uživatelem borlan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.