Přejít na obsah

HP Sporting/V-maxx XXtreme

Doporučené příspěvky

zdravím,má někdo zkušenosti s HP se snížením předku 0-40mm a 70%tvrdostí proti serii,nebo V-maxx XXtreme -30-60př,-30-50zadní+tuhostně stavitelný....těžká volba na dnešní silnice,ale V-maxx jen stavitelný je dost nízký pro rychlou jízdu+12kg navíc plechový kryt pod motor ještě sníží výšku auta :( budu vděčný za každou radu :huh:....jedná se o podvozek pro octu 18turbo20v 147kw/310Nm

Upraveno uživatelem Michal70
Odkaz ke komentáři

zdravím,má někdo zkušenosti s HP se snížením předku 0-40mm a 70%tvrdostí proti serii

Nemělo by to být spíše takto "má někdo zkušenosti s HP se snížením předku 0-40mm a vyšší tvrdostí o 70% proti serii?"

Jinak já měl na své OI štelovák od HP a byl jsem s ním celkem spokojenej snížil jsem jí vždy na léto ale jenom cca na půlku a na zimu zase zpět protože jsem všude boboval... Jinak u HP je výhoda že ti ho za pár korun kdyžtak zrepasujou a je jak novej palec.gif

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

:) pravda ten repas tlumičů je + pro HP,přesto bych rád více názorů :blink: třeba i na jiné podvozky pro 18turbo20v...buď se nechce nikdo dělit o zkušenosti a nebo holt většina užívá dovolenou :pivo: .....na HP Sporting taky zatím neodpověděli....

čau.. hele mám na O1 RS (+chip) podvozek od HP, pevný. Mám k tomu pružiny od H&R a uložení přední nápravy od strongflexu. Jsem cca o 2cm níž, než originální RS. Jízníma vlastnostma jsem spokojený. :) Jinak, zadní tlumiče jsem měl teď v srpnu na repasu. Přetěsnili, vyměnili olej a jednu pístnici. A stálo mě to cca 2400,-. A přístup všech z HP sportingu je naprosto suprovej ( řešíl jsem těsnění do pivního kompresoru, a pán byl ochotný a přemýšlel, kdy bych ho sehnal.. když jsem mu řekl, že tam všude jsem byl, tak začal vymýšlet, z čeho by mi to vyrobil. Prostě super lidský přístup. :palec: )

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...