Lubos85 Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Ahoj lidi. Mám takový problém. když zapnu klimatizaci tak mi třeba při teplotě 21 stupnů začnou houpat otáčky ventilátoru jako fouká hodně a potom zase pomalu a zase hodně a pořád dokola. Ale když dám klimatizaci uplně na studenou a na displeji se zobrazí Lo tak to fouká plynule. nevíte čím by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Nejsem v tom teda nijak extra znalej, ale nemá ten ventilátor teplotu vyrovnávat na tu požadovanou? Tzn., že jednou pracuje víc a jednou míň... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 A na minimum valí pořád stejně nejstudeněji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubos85 Odesláno Srpen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2013 Čau. když to dám na nejmíň tak to fouká hodně. ale jak změním teplotu tak to fouká taky hodně ale až se auto ve vnitř vychladí tak by to mělo foukatá pomalu a plynule,ale mě to dělá že to fouká hodně a potom zase pomalu a zase hodně a zase pomalu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.